U mnie przed chwila pękła miseczka sałatki z truskawek, banankow i mandarynkiotworzyłam sobie puszkę brzoskwiń na poprawę humoru...
Na zdrówko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przed chwila pękła miseczka sałatki z truskawek, banankow i mandarynkiotworzyłam sobie puszkę brzoskwiń na poprawę humoru...
Cześć Dziiewczyny
Znów mnie wieki nie było...a miało być tak pięknie ...choruję już 2 miesiąc, córka mi co chwilę jakieś nowe choróbsko przynosi ze żłobka..
Widzę, że u Was to różnie, ale najważniejsze, że już prawie na ostatniej prostej.
Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową, jak Wasza dieta, dajecie radę samą dietą czy insulina w użyciu?
GosiaLew widziałam, że Ty wspominałaś o insulinie, kiedy wyszła Ci cukrzyca - przy krzywej czy wcześniej?
Ja to wiecznie głodna jestem, ale to chyba raczej psychoza, a nie faktycznie głód.
Chociaż proszę mi tu więcej nie pisać o owocach i ciasteczkach