Podkłady dobre są też z rossmanna. Nie pamiętam ceny, bo dawno temu kupiłam większy zapas, ale spoko są. U nas też się sprawdzają, bo młody skutecznie osikiwał pokrowiec na przewijaku, a tak kładziemy podkład na pokrowiec i jest git
reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
te z rossmanna kosztują ok. 15 zł za 10 sztuk
Bubbles
Melduje, ze Filip nie ma juz goraczek, zadnych plamek ani wysypki na cialku, a i skora i bialka oczu sa w koncu biale! HURRAA!
Tak wiec po 2 miesiacach z kawalkiem pozbylismy sie zoltaczki, a te plamki co mial teraz, to mial ze 2 dni i albo to od truskawek (zjadlam okolo 5 sztuk) albo po szczepieniu.
W walce z zoltaczka pomoglo nam mleczko modyfikowane, podawane raz na kilka dni, a najbardziej to chyba promienie UV przez szybe oraz podczas spacerkow.
Tak wiec po 2 miesiacach z kawalkiem pozbylismy sie zoltaczki, a te plamki co mial teraz, to mial ze 2 dni i albo to od truskawek (zjadlam okolo 5 sztuk) albo po szczepieniu.
W walce z zoltaczka pomoglo nam mleczko modyfikowane, podawane raz na kilka dni, a najbardziej to chyba promienie UV przez szybe oraz podczas spacerkow.
Bubbles gratuluję wygranej z żółtaczką. My jeszcze walczymy. Mały miał robioną dziś bilirubinę i jest na poziomie powyżej 4.
W środę ma 1-sze szczepienia, boję się jak zareaguje.
My stosujemy podkłady belli i z rossmanna, ale ostatnio zaczęliśmy kłaść pieluchę, bo po każdym przewinięciu podkład do wywalenia.
W środę ma 1-sze szczepienia, boję się jak zareaguje.
My stosujemy podkłady belli i z rossmanna, ale ostatnio zaczęliśmy kłaść pieluchę, bo po każdym przewinięciu podkład do wywalenia.
persefona
Bubbles gratuluję pozbycia się tego paskudztwa!A swoją drogą-też was długo trzymało...
ypra a próbowałaś z przegotowywaniem pokarmu? Mi to pomogło.
My pod pupę używamy pieluch flanelowych. Jak zafajda to do pralki i nastepna idzie w ruch. A u mnie i tak pranie pieluch tetrowych jest codziennie,więc na bieżąco mam wszystko czyste.
ypra a próbowałaś z przegotowywaniem pokarmu? Mi to pomogło.
My pod pupę używamy pieluch flanelowych. Jak zafajda to do pralki i nastepna idzie w ruch. A u mnie i tak pranie pieluch tetrowych jest codziennie,więc na bieżąco mam wszystko czyste.
Po dzisiejszym szczepieniu jak na razie skutkow ubocznych brak, ale obawiam sie goraczki - czy Wasze maluszki bardzo goraczkowaly po szczepieniu i czy tego samego dnia czy nazajutrz tez moze pojawic sie goraczka itp?? jak w nocy przybedzie franca a ja nie zauwaze.. brrr
reklama
Podziel się: