reklama
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
asiaf
eM-eS-Zet pp zdjęciach mogę stwierdzić ze to na pewno twoja pierwszą ciąża i na pewno cwicxysz lub lubisz ogólnie sport bo widać ze mięśnie brzucha nie chcą puścić Maleńki masz ten brzusio i widzę ze dalej w te same spodnie wchodzisz!!
eM-eS-Zet
eM-eS-Zet pp zdjęciach mogę stwierdzić ze to na pewno twoja pierwszą ciąża i na pewno cwicxysz lub lubisz ogólnie sport bo widać ze mięśnie brzucha nie chcą puścić Maleńki masz ten brzusio i widzę ze dalej w te same spodnie wchodzisz!!
TAK to moja pierwsza /dość późna ciąża... 35l./-nie ćwiczę w ogóle, za to przed ciążą byłam zapaloną, długodystansową rowerzystką, czego teraz mi bardzo brakuje. Haha, a spodni już nie daje rady dopiąć, jednak do celów foto zakładam, żeby mieć kiedyś dobre porównanie. Zaznaczę, że jestem bardzo niziutka /całe 156 cm/
Matik2012
156 to jeszcze nie tak źle , ładnie brzusio rośnie
ojj, czy chudne, to wątpię. jestem już 17kg na plusie (wcale się nie obiadam, nawet jem mniej niż zwykle ), chociaż wydaje mi się, że wszystko mi poszło w brzuszek i pupe
To moja druga ciąża, w pierwszej brzuszka w ogóle nie było, teraz jest już baaaardzo duży, obecnie jestem juz w 31 tyg ciąży
To moja druga ciąża, w pierwszej brzuszka w ogóle nie było, teraz jest już baaaardzo duży, obecnie jestem juz w 31 tyg ciąży
reklama