reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe brzuszki :)

reklama
użyłam sznurka jak pisałyście, bo w domu tylko suwmiarka:D

wyszło że mam 89 cm ale to ciągle głównie sadełko, choć ostatnio coś się zaczęło ruszać z brzusiem nawet :)

Mam wrażenie, że po tych dniach kiedy ból brzucha napędza mi stracha to później bebol trochę większy:p

Jedyny plus tego stresu:p

Ja aż się boję mierzyć. Jak stoje to jescze mój brzuszek nawet nawet fajnie wyglada ale jak siedzę to mi bardziej fałdki widać niz ciążowy brzuszek. Poszukam centymetra i sie zmierzę- będzie szok- to już wiem

No to ja melduję się ze swoim brzuchem ok 85 cm :) zależy jeszcze czy wciągam czy nie hihi Mierzyłam w najszerszym miejscu w okolicach pępka.

Beata ja tak jak Asiaf jeszcze sie noe przyznalam i nie wiem czy wgl chce, jestem jaka jestem, duzo przeszlam zeby troche osiągnac swoj cel wagowy i w wygladzie ale teraz znow sie czuje zle bo waga leci do gory...

reklama
Do góry