reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe brzuszki :)

Drogie przyszłe mamy :) widzę ile Was jest i aż mi żal... prowadzę badania do pracy magisterskiej i mam problem z uzbieraniem 60 osób tak szczęśliwie oczekujących dzidziusia jak Wy ! Bardzo proszę o pomoc. Link do ankiety zamieściłam w działce odpowiedniej dla ankiet. Wasza pomoc jest dla mnie niezbędna... choć w zamian mogę oferować jedynie bezgraniczną wdzięczność.

reklama
Teraz jestem jeszcze wieksza :) co bedzie na koncu...

Swoja droga czemu tylko ja sie chwale??
Moze jakies nawet płaskie brzuszki pokażą się światu? :)

Asiulka piękny okazały brzusio
A ile masz wzrostu i jaką masz wagę ??

No to i ja sie pokaże ;)

To z rana wiec najprawdziwszy choć największy jest wieczorem :)

Zawsze spojenie łonowe miałam takie wklęsłe a teraz zaokrąglone ;)

Pokazujące swoje jakie macie
Waga 58,5 168cm

ImageUploadedByForum BabyBoom1413542465.518157.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413542465.518157.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413542465.518157.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 203
Ostatnia edycja:
Matik ja właśnie takich gabarytów jestem jak Ty. 168 cm i 59 kg jak na razie. Spojenia nigdy nie miałam wklęsłego, pewnie dlatego że mam bardzo wąskie biodra (nawet teraz nosze rozm spodni 25) ale za to z profilu bardzo szeroka jestem.
Twój brzusio już też widać :)
Ja teraz tak wyglądam:

Załączniki

• 10683089_719478538122425_1860044355_o.jpg
    10683089_719478538122425_1860044355_o.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 175
Aaaa.. spojenie łonowe!
A tak się zastanawiałam co to jest 'spijanie kinowe', myślałam, że chodzi o napoje gazowane w kinie. :laugh2:

Śliczne brzuszki. :-)

Ja tak jak Wy wyglądam i bez ciąży (ech..).

A oto i mój bebzolek;-) waga 56,500 164cm od ostatniej wizyty 30.09 przybralam na wadze 500 g lekarz powiedział że super bo wszystko idzie w maluszka:-D

reklama
Do góry