reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Hej wszystkim. Ja jeszcze tu jestem i zyje:) gratuluje wszystkim udanych wizyt! Ja mam usg w poniedzialek.
Zaczynam zbierac info o ttm jak pokombinowac zeby dostac jakis ludzki zasilek. Mam swoja dzialalnosc i przy obecnych skladkach jakie place dostalabym 300zl miesiecznie:/ Ale naszczescie jest kilka sposobow na lepszy zasilek:)

O co chodzi z lista? Jaka lista i czemy ma sluzyc?

Hej u mnie juz trochę lepsze samopoczucie i jak naradzie brak czarnych myśli:) tak sobie was czytam jak rozmawiacie o dzieciach o laktatorach o doświadczeniu z poprzednich ciaz i czuje się tak nie doświadczona ze az wstyd... Gratuluje udanych USG ja mam dopiero 3.11 ale szybko zleci:) pisalyscie tez o tym ze musicie namawiać mężów żeby byli z wami u lekarza, ja tego problemu nie mam Marcin az się palił żeby być ze mną :) miłego dnia zycze wszystkim

karenm ja tez pewnie kupie przed porodem i pewnie tez ten swing bo wszyscy go zachwalaja. a tak jak mowisz, najwyzej sprzedam. a co do slubu to nie ja ;-) Katka z tego co pamietam mialam miec slub. moze dlatego sie nie odzywa. co do listy to byl taki plan zeby dopisac plec, wiec jak tylko pierwsza z nas sie dowie, to dodam kolumne :tak:z wizytami to ciezko bo by musialy mnie dziewczyny na biezaco informowac. ja zawsze wrzucam pod suwaczek, zeby mozna bylo sie odniesc. co do dziewczyn, ktorych juz nie ma, to te ktore poronily nie sa juz w tabeli, ale pod nia, a te ktore po prostu przestaly pisac, to narazie chyba zostawie, bo wyglada na to ze duzo ucieka tylko na chwile zeby mniej sie stresowac, a mysle ze wroca. moze na pozniejszym etapie jak sie okaze ze kogos z nami juz nie ma kilka miesiecy to mozna wyjac z listy.

Beata ja tez niedoswiadczona wiec spokojnie. teraz czytam duzo i sie dowiaduje. mamy czas sie wszystkiego nauczyc :tak: co do namawiania mezow do USG to moj tez bardzo chetny i zawsze ze mna jest, ale za to upiera sie ze przy porodzie nie bedzie :baffled:

Tak ale oprócz Katki jeszcze któraś bierze ślub tylko nie pamiętam kto. Ja zaglądam do tej listy jak ktoś pisze ze idzie na wizytę albo jest po wizycie i zamiast za każdym razem pytać a który tydz to sobie mniej więcej liczę. Pisze na telefonie tu niestety nie widać suwaczkow musze lezec a nie chce trzymać laptopa przy brzuchu.
Naprawdę gorąco polecam swing bo fakt drogi ale cichy.ja odciagalam przy śpiącym obok synku tylko przykrywając go lekko kołdra by całkiem wygłaszyć.poza tym dość delikatny

reklama
O taki dzidziol i na 80% chlopak :)

Załączniki

• 1414174192711.jpg
    1414174192711.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 52
Do góry