reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

mitaginka ma rację musisz odpocząć, ja jak miałam plamienia to leżałam, może nie cały czas ale dużo czasu spędzałam na wypoczynku no i łykałam leki

reklama

Kropeczka najwazniejsze ze z malenstwem wszystko ok. :tak:
Polezysz i wezmiesz tabletki i wszystko wroci do normy.

Wyobrazcie sobie dziewczyny co by bylo gdybysmy mialy rodzic 100 lat temu...

Kropeczka, całe forum odetchnęło :) Trzymamy kciuki za poprawę. Lisica na pewno będzie serduszko i co więcej będzie biło jak dzwon :) Ktoś kiedyś pisał, że nagrywał komórą widok monitora, ja 23-go mam zamiar o to poprosić gina :)

Dziewczyny, czy wasi mężowie/partnerzy idą/chodzą z Wami na usg? Ja bym chciała mojego męża wziąć, ale nie wiem co gin na to... :sorry:

Ja chodziłam z mężem w poprzedniej ciąży i sporo znajomych tak robiło. Teraz chodzę sama bo mąż musi być z synkiem bo on do 16 u niani a ja po południami mam wizyty ale na genetyczne spróbuję załatwić opiekę dla synka

reklama
Vivid w 1 ciazy moj maz byl raz albo 2 na usg. A teraz od razu na pierwsza wizyte poszedl i serduszko bilo :)
Kropeczka najwazniejsze ze z malenstwem ok. Odpoczywaj !!

Lisica kciuki moooocno zacisniete.

U mnie z tym jedzeniem jest tak ze jem to na co akurat mam ochote bo inaczej nie wejdzie...wlasnie wcinam longera w kfc :) i poprawie kolba.

Do góry