reklama
katagorka20
Fanka BB :)
Kropeczka dobrze że jest oki dużo odpoczywaj!!!
vivid
Kropeczka, całe forum odetchnęło Trzymamy kciuki za poprawę. Lisica na pewno będzie serduszko i co więcej będzie biło jak dzwon Ktoś kiedyś pisał, że nagrywał komórą widok monitora, ja 23-go mam zamiar o to poprosić gina
Dziewczyny, czy wasi mężowie/partnerzy idą/chodzą z Wami na usg? Ja bym chciała mojego męża wziąć, ale nie wiem co gin na to...
Dziewczyny, czy wasi mężowie/partnerzy idą/chodzą z Wami na usg? Ja bym chciała mojego męża wziąć, ale nie wiem co gin na to...
katagorka20
W pierwszej ciąży mój mąż był trzy chyba razy na usg a teraz nie ma jak chodzić
Lukrecja_85
ja biorę
A jaki? Bo ja wlasnie dzisiaj dostałam 50tkę. Tsh mam 3,8 a to w ogole dziwne bo ja nigdy nie mialam nic z tarczycą i trochę się boje tego leku ,-( endokrynologa mam dopiero za 2 tygodnie! :-( a ten eutherox50 r0zepisala mi dzisiaj obca dla mnie ginelolog...
reklama
E
Eweli85
Gość
Vivid w 1 ciazy moj maz byl raz albo 2 na usg. A teraz od razu na pierwsza wizyte poszedl i serduszko bilo
Kropeczka najwazniejsze ze z malenstwem ok. Odpoczywaj !!
Lisica kciuki moooocno zacisniete.
U mnie z tym jedzeniem jest tak ze jem to na co akurat mam ochote bo inaczej nie wejdzie...wlasnie wcinam longera w kfc i poprawie kolba.
Kropeczka najwazniejsze ze z malenstwem ok. Odpoczywaj !!
Lisica kciuki moooocno zacisniete.
U mnie z tym jedzeniem jest tak ze jem to na co akurat mam ochote bo inaczej nie wejdzie...wlasnie wcinam longera w kfc i poprawie kolba.