reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
a mnie boli gardło, do tego obcieli mi wypłatę o 1000 pln i w ogóle jestem zła. Jak M. wróci z pracy to śmigamy do znajomcyh. Martynka przeszczęśliwa, bo dawno nie wiedziała o rok starszej Majki. A tak w ogóle to pół roku temu urodziła się znajomym druga córeczka i jeszcze jej nie widzieliśmy...

mitaginka, współczuję :-( ale jak to możliwe ? jesteś na L4 przecież.

Czarnulka, uwielbiam bigos, a nie jadłam już baaaardzo dawno temu...

Już po wizycie. Maleństwo ma 8,62 cm (od główki do pupy), ogólnie wszystko ok, i dalej mam brać luteinę... Już mam jej dość. Ciśnienie oczywiście wysokie u lekarza, przytyłam 3 kg w 5 tygodni :szok: masakra...
I nie wiadomo kto siedzi w brzuszku bo się strasznie wstydzi.

Czarnulka wojsko wojskiem ale czy ten garnek wystarczy dla stada ciezarnych?

Ania zdrowka dla malego

Mitaginka wlasnie jak to mozliwe przeciez w ciazy nie mozna zmienic wyplaty, a jesli jestes na chorobowym to zus lubi wyplacac w ratach wiec moze jeszcze dostaniesz druga wyplate

reklama
Do góry