reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

hello!

Normalnie nie wierzę. Nie boli mnie dziś głowa! :-D
W niedzielę też nie bolała, a tak to boli codziennie.

My na mikołajki nic sobie nie kupujemy. Tylko na święta.
Nie wiem, jak będzie z kasą... bo suka mi się psuje. W grudniu muszę iść z nią na echo serca, krew i pewnie operacja.
Pójdzie sporo kasy na to wszystko.

I telefon mi odmawia posłuszeństwa. Powinnam kupić nowy, ale szkoda mi pieniędzy na coś lepszego, ale jak mam kupi byle co, to już wolę się dalej męczyć z moją Nokią E72. Moja Nokia nie pozwala mi korzystać z internetu (mówi, że strony www są dla niej za ciężkie i mnie wyrzuca co chwila), a mam nowy abonament i duży pakiet netu.. Lipa...:dry:

reklama
Suka ma już swoje lata (11 prawie) i mały guzek w gruczole okołoodbytowym.
"Widziałam" (macałam) już ten guzek 3 miesiące temu, ale zaczął rosnąć. Nie ma co czekać. Trzeba usunąć cały gruczoł.
9 grudnia ma echo, jakoś zaraz po będę ją zapisywać na zabieg.

Matik - gratuluje udanej wizyty :happy:
Rukmini - super,że głowa odpusciła oby tak dalej, :happy: ja marzę o takim dniu, że odpusci mnie moja dolegliwość i odzyskam radość życia

Rukmini, nic tylko się cieszyć dniem bez bólu :)

Właśnie dostałam smsa, że o 14.48 zostałam "ciocią" :D Moja koleżanka, urodziła córeczkę- 51cm i 2880g ❤

Jutro po wizycie pobiegnę je odwiedzić:-D

reklama
Cześć dziewczyny ,

Postanowiłam do Was dołaczyć:) Nadrobić ponad 600 stron!!! raczej mi sie nie uda , ale mam nadzieję,że pomału uda mi się dołaczyć do Waszych rozmów. Jestem obecnie w 15 tygodniu ciązy ale w domu mam już prawie 6-latka i teraz też najprawdopodobniej będzie chłopiec.
W ostatnim roku przeszłam dwa zabiegi łyżeczkowania dlatego ta ciąża jest prowadzona na duphastonie ,luteinie i clexanie.W ostatnim czasie trafiłam do szpitala z krwawieniem stąd mam więcej czasu bo jestem na zwolnieniu lekarskim .Przyczyną było najprawdopodobniej nisko ułożone łożysko nachodzące na ujście szyjki no ale mam nadzieję,że poleżę trochę i wraz z powiększaniem sie macicy łożysko ładnie się podniesie:) To tak po krótce o mnie , mam nadzieję,że mnie przyjmniecie do swojego grona...

Do góry