reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Dziwi mnie to że niby prywatna opieka medyczna i tacy nie mili lekarza są.. Tam gdzie chodzę na nfz doktorka miła, wspiera, tłumaczy...ze mam kontrolować ciśnienie jak wzrośnie pow 150/100 to przyjechać na izbę odrazu dadzą leki albo zwiększa dawkę tego co biorę bp nie można lekceważyć ciśnienia wysokiego a ta z Enel to krzyczy pani będzie w szpitalu lezala jak takie ciśnienie będzie nie wiem czy dziecko będzie miało dobra wagę itd!!!!!

reklama
Zamiast wspierać to taka jest jedza... Ja rozumiem że lekarz powinien informacje o zagrożeniach ale też mówić co zrobić by było lepiej... A ta ledwo co receptę wpisała na leki na ciśnienie i juz ze jak nie pomoże do szpitala na patologie, a leki pomogły... Mam już ciśnienie 117/74

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Piersi tez mnie juz nie bola, takze spokojnie dziewczyny nie stresowac sie bo wlasnie ow stres na pewno szkodzi dzieciaczkom

Ewelinax5 ja tez mam problemy z cisnieniem, w pierwszej ciazy tez mialam, tyle ze teraz musialam isc do innego lekarza prowadzacego i ten troche bagatelizowal moje gadanie, ale ostatnio wzielam mu wypisy ze szpitala to juz inaczej podszedl do tematu

Myślę, że uprzejmość itd. nie zależą od prywatności czy NFZ, a od konkretnego człowieka i tyle. :happy2:
Trzymam kciuki!

Jak Was czytam mam wrażenie, że strasznie rzadko mam wizyty.
Byłam 2 tyg temu i następna za 2 tyg.
Nie czuję się ciekawa, co tam. Na co dzień zapominam, że jestem w ciąży.

Ja juz po wizycie.
Wszystko ok :-) maluch się mega ruszał, słodkie to było. Z usg wychodzi ze jest o tydzień starszy niż z OM i ma już 47 mm :-) jak tak patrzyłam na ten ekran jak fika to poczułam ze to chłopak. Za dwa tyg mam genetyczne. Mogłabym mieć za trzy ale skoro na usg dziec starszy to będzie za dwa.
Żelaza brać jeszcze nie musze i mam odstawić lutkę. I do Zakopca na weekend mogę jechać ;-)

Passoa tej maści końskiej nie stosuj.

reklama
Ja dopiero na druga wizytę czekam, bo bylam 19.09, a teraz dopiero 23.10, bo gin byl/jest na urlopie.

Poza tym, to chyba po raz pierwszy mnie przed chwila mdliło :/ mam nadzieje, ze to chwilowa słabość...

Do góry