Dziwi mnie to że niby prywatna opieka medyczna i tacy nie mili lekarza są.. Tam gdzie chodzę na nfz doktorka miła, wspiera, tłumaczy...ze mam kontrolować ciśnienie jak wzrośnie pow 150/100 to przyjechać na izbę odrazu dadzą leki albo zwiększa dawkę tego co biorę bp nie można lekceważyć ciśnienia wysokiego a ta z Enel to krzyczy pani będzie w szpitalu lezala jak takie ciśnienie będzie nie wiem czy dziecko będzie miało dobra wagę itd!!!!!
reklama
Zamiast wspierać to taka jest jedza... Ja rozumiem że lekarz powinien informacje o zagrożeniach ale też mówić co zrobić by było lepiej... A ta ledwo co receptę wpisała na leki na ciśnienie i juz ze jak nie pomoże do szpitala na patologie, a leki pomogły... Mam już ciśnienie 117/74
bozka13
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Piersi tez mnie juz nie bola, takze spokojnie dziewczyny nie stresowac sie bo wlasnie ow stres na pewno szkodzi dzieciaczkom
Ewelinax5 ja tez mam problemy z cisnieniem, w pierwszej ciazy tez mialam, tyle ze teraz musialam isc do innego lekarza prowadzacego i ten troche bagatelizowal moje gadanie, ale ostatnio wzielam mu wypisy ze szpitala to juz inaczej podszedl do tematu
Piersi tez mnie juz nie bola, takze spokojnie dziewczyny nie stresowac sie bo wlasnie ow stres na pewno szkodzi dzieciaczkom
Ewelinax5 ja tez mam problemy z cisnieniem, w pierwszej ciazy tez mialam, tyle ze teraz musialam isc do innego lekarza prowadzacego i ten troche bagatelizowal moje gadanie, ale ostatnio wzielam mu wypisy ze szpitala to juz inaczej podszedl do tematu
Myślę, że uprzejmość itd. nie zależą od prywatności czy NFZ, a od konkretnego człowieka i tyle.
Trzymam kciuki!
Jak Was czytam mam wrażenie, że strasznie rzadko mam wizyty.
Byłam 2 tyg temu i następna za 2 tyg.
Nie czuję się ciekawa, co tam. Na co dzień zapominam, że jestem w ciąży.
Trzymam kciuki!
Jak Was czytam mam wrażenie, że strasznie rzadko mam wizyty.
Byłam 2 tyg temu i następna za 2 tyg.
Nie czuję się ciekawa, co tam. Na co dzień zapominam, że jestem w ciąży.
Ja juz po wizycie.
Wszystko ok :-) maluch się mega ruszał, słodkie to było. Z usg wychodzi ze jest o tydzień starszy niż z OM i ma już 47 mm :-) jak tak patrzyłam na ten ekran jak fika to poczułam ze to chłopak. Za dwa tyg mam genetyczne. Mogłabym mieć za trzy ale skoro na usg dziec starszy to będzie za dwa.
Żelaza brać jeszcze nie musze i mam odstawić lutkę. I do Zakopca na weekend mogę jechać ;-)
Passoa tej maści końskiej nie stosuj.
Wszystko ok :-) maluch się mega ruszał, słodkie to było. Z usg wychodzi ze jest o tydzień starszy niż z OM i ma już 47 mm :-) jak tak patrzyłam na ten ekran jak fika to poczułam ze to chłopak. Za dwa tyg mam genetyczne. Mogłabym mieć za trzy ale skoro na usg dziec starszy to będzie za dwa.
Żelaza brać jeszcze nie musze i mam odstawić lutkę. I do Zakopca na weekend mogę jechać ;-)
Passoa tej maści końskiej nie stosuj.
Matik2012
Super gratuluje 47 wow
Jeżeli chodzi o piersi to ja mam wrażenie ze mocniej mnie bolą no i sa ogromne przy mojej wadze 58 zwykle rozmiar 75D teraz f??? Masakra
Jeżeli chodzi o piersi to ja mam wrażenie ze mocniej mnie bolą no i sa ogromne przy mojej wadze 58 zwykle rozmiar 75D teraz f??? Masakra
kokardkaa
Mitaginka super wieści
Ewelina a jak u ciebie po wizycie?
Rukmini ja tez mam teraz wizyty co 4tyg.
Ewelina a jak u ciebie po wizycie?
Rukmini ja tez mam teraz wizyty co 4tyg.
Passoa1705
Mitaginka! Dziękuję :*
reklama