reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Monika - ja też mam śluz kremowy :)
Ale pojawia się głównie rano.

Czarnulka - samotnie się czuję dziś nadal bez lokatorki, a i teraz żadnych info nie mam co dalej :(

Asiula - a no bo u mnie większość rodziny, a przynajmniej ta która się liczy to mają duże różnice wieku typu 8-10lat.
A ja taki wstyd... Jeszcze dobrze z pieluch nie wyszłam i już wpadka - za nic nie dadzą sobie przegadać, że planowaliśmy :/ - taka krzywda dla Nikoli. Sratata i tak by mogli przez całe 9msc gdyby im pozwolić, a ja nie mam zamiaru. No way!

Ironka - gratki i witamy ;)

Kornelcia - obyś miała racje z tymi obowiązkami i organizacją :))

Ja też mam lekkie bóle podbrzusza i takie drętwienie pachwin.

reklama
Drętwienie pachwin, to jest dobre określenie co się u mnie dzieje... u mnie tak juz było jak się maluch zagnieżdżał... potem cisza no i dziś cały czas coś czuje:-(

może to na dwie fasolki?:-D

jeszcze teraz napchałam sie bigosem... już widze te wzdęcia co to mi isę za chwile pojawią :crazy:

Katka,
nie jesteś sama jesteś z fasolkami :-D a plamienie ustało?

Czarnulka - plamienie jest nadal, ale troszkę jakby mniejsze :)

To drętwienie dość uciążliwe jest bo mam takie wrażenie jak ktoś by mi w piczkę coś wsadził :D wybaczcie dosadność :p

Niech bigosik na zdróweczko wam idzie :)

Witam nowe mamusie :)

Nie było mnie pół dnia a Wy tyle naprodukowałyście hehe ;) dobrze dobze że jest nas coraz więcej :)

I ogromnie się cieszę ze nie tylko ja jestem cały dzień głodna :p matko ile można zjeść :D

Doczytam później bo na razie młody szaleje i tak na raty i niewiele pamiętam, miłego wieczoru :*

kurcze ale z was silne baby wy naprawde tak spokojnie o ciazy blizniaczej gadacie a mi na sama mysl jest slabo nie wyobrazam sobie tego, zamiast sie cieszyc to zaczynam popadac w panike

reklama
Monika, ja to spokojnie mówię, bo od zawsze byłam przygotowywana do tego, że mogę być mamą bliźniąt. (U mnie w rodzinie 3 pary, w tym moi sp. bracia) bardziej mnie martwi to, że jeszcze tydzień nim dowiem się czy przeczucie mnie myli ;)

A u ciebie na usg był jeden maluszek wiec no stress ;)

Do góry