Asiaf to bedziesz miała duzo pracy faktycznie na SDM ☺Super, że mimo ospy urodzinki się udały ☺To teraz bedziesz jeszcze czekać czy mały nie dostanie ospy. ...u nas jak mój syn zachorował to potem męża dorwalo bo niestety nie przechodzil w dziecinstwie.
reklama
U nas dziś urodzinki tzn. na razie we własnym gronie, za tydzień w weekend będzie imprezka z rodziną. Piekę właśnie Aleksowi malutki torcik
asiaf, jak dzieci ? super, że pomimo choroby urodziny się udały. A zdjęcia na pewno ktoś robił telefonem ?
lafragola, gratuluję
asiaf, jak dzieci ? super, że pomimo choroby urodziny się udały. A zdjęcia na pewno ktoś robił telefonem ?
lafragola, gratuluję
Efka, ja na imprezę to zamówiłam, nie podejmuję się upieczenia porządnego tortu
natomiast dzisiaj piekę biszkopta, udekoruję go śmietanką kokosową (mleka nie możemy) i owocami coś w tym stylu Link do: TORT owocowy z bitą śmietaną kokosową
natomiast dzisiaj piekę biszkopta, udekoruję go śmietanką kokosową (mleka nie możemy) i owocami coś w tym stylu Link do: TORT owocowy z bitą śmietaną kokosową
Ja będę pięć biszkopt i przekładać go domowym dżemem bez cukru plus kremy owocowe na maśle. Na to lukier. Robię też sama i barwie naturalnymi barwnikami (kupilam). Mam w planie piętrowy. Zobaczymy jak się uda; ). Do tego babeczki waniliowe, jakieś inne ciasto owocowe, może drożdżowe. Jedzenia nie robie.
Corrine, ucałuj od nas Aleksa!
Lafragola, zazdroszczę
Asiaf, jak tam, ospa jest?
Corrine, ucałuj od nas Aleksa!
Lafragola, zazdroszczę
Asiaf, jak tam, ospa jest?
reklama