reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Asiaf to bedziesz miała duzo pracy faktycznie na SDM ☺Super, że mimo ospy urodzinki się udały ☺To teraz bedziesz jeszcze czekać czy mały nie dostanie ospy. ...u nas jak mój syn zachorował to potem męża dorwalo bo niestety nie przechodzil w dziecinstwie.

reklama
U nas dziś urodzinki :) tzn. na razie we własnym gronie, za tydzień w weekend będzie imprezka z rodziną. Piekę właśnie Aleksowi malutki torcik :)

asiaf, jak dzieci ? super, że pomimo choroby urodziny się udały. A zdjęcia na pewno ktoś robił telefonem ?

lafragola, gratuluję :)

Dziewczyny, macie jakieś fajne przepisy na tort? Szukałam i nie znalazłam niczego fajnego. Ratujcie:) u nas urodziny 11go, a impreza 14go.
Corrine, dobrej zabawy:)

Ja będę pięć biszkopt i przekładać go domowym dżemem bez cukru plus kremy owocowe na maśle. Na to lukier. Robię też sama i barwie naturalnymi barwnikami (kupilam). Mam w planie piętrowy. Zobaczymy jak się uda; ). Do tego babeczki waniliowe, jakieś inne ciasto owocowe, może drożdżowe. Jedzenia nie robie.

Corrine, ucałuj od nas Aleksa!
Lafragola, zazdroszczę ;)
Asiaf, jak tam, ospa jest?

reklama
Chciałam wam zdjęcie tortu i Piotrka wrzucić ale ta durna aplikacja oczywiście się zawiesza :(

Do góry