eM-eS-Zet zastanawiałam się właśnie nad Bebetto Nico bo flavio jest tylko w zestawach 2w1 a gondola nie jest mi już potrzebna
Myślę że ramę mają podobną. A jakie ma wady ten wózek? bo jak dla mnie to jest bardzo tani za 799 zł można go kupić na Allegro i się zastanawiam czy jest dosyć wytrzymały i czy nie klekocze na drodze
Miałam go obejrzeć w ten weekend na żywo, ale nie wyszło z powodu innych planów :/ Dziewczyny jakie wy dajecie serki dzieciom? Ja słyszałam że nabiał wcale nie jest taki zdrowy bo często dzieci chorują, ale ile w tym prawdy to nie wiem bo się nie znam. Widzę że macie super poukładany dzień
Ja chyba nie umiałabym co do godziny opisać dnia mojej. Fakt że my wstajemy późno bo zdarza się że i o 10:00, ale zasypia mi o 23:00-24:00. Czasami potrafi zasnąć też o 21:00 i przebudza się tylko na mleko. Kiedyś chciałam bardzo ją przestawić żeby spała już od 21:00, ale to było niemożliwe bo mieszkamy w jednym pokoju do maja. Czekam jak na zbawienie na swoje mieszkanie które się buduje
A teraz już się przyzwyczaiłam że bryka po nocy. Jak się przeprowadzimy to będzie miała swój pokój i mam nadzieję że wtedy uda mi się ją jakoś przestawić. U nas jest mniej więcej tak, ale mniej niż więcej
7:00 mleko 150 ml i dalej spanie
10:30 pobudka i mleko 150 ml z kaszą
12:30 spacer
14:30 obiad
17:00 deser(owoc)
20:00 mleko 80 ml
23:30 mleko ok 120 ml
2:00 mleko 150 ml
Chciałabym żeby tą porcje mleka na noc miała większą, ale nie chce więcej. Czytam na forum na fb że innych mam dzieci potrafią na noc wypić np 230 ml i się nie budzą, dla mnie to czarna magia