reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

U mnie waga delikatnie spada ale ja bardzo duzo przybralam w ciazy bo 20 kg! Teraz mam 7,5 kg do zrzucenia aby osiagnac wage sprzed ciazy. Ale jem normalnie no bo karmie... Zreszta dopiero 2 tygodnie po porodzie jestem wiec licze ze zrzuce te min 7,5 kg a moze i wiecej bo prEd ciaza mialam lekka nadwage :/ A jak u Was to wyglada?

dzisiaj odwiedza nas tesciowa z bratowa. Przyjezdzaja z obiadem ;) Wiec tez mam zamiar nic nie robic ;) Zapo tak jak Ty :)

reklama
U mnie waga delikatnie spada ale ja bardzo duzo przybralam w ciazy bo 20 kg! Teraz mam 7,5 kg do zrzucenia aby osiagnac wage sprzed ciazy. Ale jem normalnie no bo karmie... Zreszta dopiero 2 tygodnie po porodzie jestem wiec licze ze zrzuce te min 7,5 kg a moze i wiecej bo prEd ciaza mialam lekka nadwage :/ A jak u Was to wyglada?

dzisiaj odwiedza nas tesciowa z bratowa. Przyjezdzaja z obiadem ;) Wiec tez mam zamiar nic nie robic ;) Zapo tak jak Ty :)
Pola ja tez przytylam w ciazy 20kg ,a raczej 23 :szok: teraz tez zostalo mi z 7,8 kg za duzo .... juz nawet raz wybralam sie na rower :-D,bo pozniej mi sie nie chcialo ...

Mam pytanie kto stosuje zelu do mycia hippa? kupilam i zastanawiam sie czy jest po nim ladna skorka moje dziecie czesto tez miewa potowki ale szybko znikaja ..
Milego dnia zycze ...

Hej!
Ja spadlam z waga ponizej wagi sprzed ciazy!Jestem w szoku i berdzo zadowolniona! :-D

Bylismy dzisiaj cala rodzinka na basenie.Malizna plyyywala! :szok: Facet polal ja po glowie i wrzucil pod wode!!!I ona do mnie doplynela!!! :szok: Palipitacja,zawal i zalamanie nerwowe naraz przezylam...Ale zajecia super i zakochalam sie bez pamieci.Bede jezdzic co tydzien.Malizna tez byla w tej wodzie taka zadowolona :-)

Hej!
Ja spadlam z waga ponizej wagi sprzed ciazy!Jestem w szoku i berdzo zadowolniona! :-D

Bylismy dzisiaj cala rodzinka na basenie.Malizna plyyywala! :szok: Facet polal ja po glowie i wrzucil pod wode!!!I ona do mnie doplynela!!! :szok: Palipitacja,zawal i zalamanie nerwowe naraz przezylam...Ale zajecia super i zakochalam sie bez pamieci.Bede jezdzic co tydzien.Malizna tez byla w tej wodzie taka zadowolona :-)

Takie małe dzieciaki potrafią pływać. Pamiętają jeszcze jak były w brzuchu, to tam przecież w wodzie pływały. Dopiero z wiekiem pamięć o pływaniu zanika.

Kinga, ja mam Hipp, u Buddy zero reakcji na ciele. Pięknie pachnieeee <3
Zgadzam sie z tym zapach super tez dlatego go wzielam lubie jak moja kruszynka pachnie moje ubrania pachna tez oliwka penatena tez super zapach polecam ;-)
Mdla-Ale masz fajnie ,a ja jeszcze bede sie meczyc z grubym pupskiem :-D ,a basen z twojego opisania musi byc calkiem fajnie ...

hej dziewczyny. Mdla super musi wygladac jak taki maluszek plywa:)
Proszę pomóżcie. moj maluszek m kolki. już wypróbowałam simpex, espumisan, i bobo....- nie pamietam nazwy, i tak je dalej ma. płacze od 17 do 19-20 ja sama nie wiem co robić.
moze macie jakies sprawdzone sposoby???

reklama
Do góry