Skaza bialkowa wyglad: male chropowate punkty czerwone, moze byc sucha skora i strasznie swedzi dziecko jest strasznie nie spokojne ale lepiej poradz sie pediatry bo napewno bedziesz musiala zmienic mleko....hej spakowane i rozpakowane
juz nie nadążam za Wami niestety
moje dzieci kolki (zwlaszcza Iza)...a mowia ze to chlopcy czesciej i mocniej maja kolki
dzis usg bioderek....Iza ok (kazal troche pieluchowac), Tomek troche gorzej, zwlaszcza prawe bioderko (narazie pieluchowanie), za miesiac na kontrolna wizyte
Mam pytanie do posiadajacych dzieciaki....Jak wygladaja objawy skazy białkowej? U mojej Izy pojawilo sie cos podobnego do ciemieniuchy na brwiach i pomiedzy brawiami. Nigdzie na ciele nie ma zadnych zmian, na glowce tez, wiec to chyba nie ciemieniucha. Smaruje oliwka, ale to strasznie suche jest nadal. Za tydzien mamy szczepienie wiec zapytam pediatry, ale dobrze by bylo wiedziec co to moze byc.
Poza tym moj małż tez mnie dzis wqrwil na maksa. Stwierdzil ze wielka łaske robi, ze bierze urlop gdy jedziemy do jakiegos specjalisty....wrrrrrrrrrrrr..... A tlumaczylam juz mu od poczatku, ze dopoki sie nie ogarne sama z 2 maluchow to musi ze mna jezdzic. Nie odzywalam sie do niego przez pol dnia....chyba nawet tesciowa zauwazyla, ze cos jest nie tak.
Wiec Zapo, Citrus nie jestescie same
Zycze spakowanym szybkich porodow!!!!!
Spokojnej nocki (ja jakas dziwnie wyspana jestem....az dziwne naprawde)
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
oddam seks, za dziecko :> Moja ja się wierci to boli tak że myślałam nawet że to skurcze porodowe, cały dół brzucha i pleców, miednica jakby się rozpaść miała na kawałki ... Każda kość i się rozchodzi w inną stronę W teorii pana męża ona się wstawia w kanał z takim impetem ale chyba zejdę dziś z bólu, normalnie jakby mi ktoś miednice imadłem rozszerzał.
ja tak mialam !!ja tak mialam!! i na drugi dzien skurcze mnie obudzily:-) :-)
sembonzakura
normalnie bym się obsmarkała z radości Noelle ale mam już tak 3 dzień, tylko dziś jest stosunkowo najgorzej.
Kurnaaaa boli jak diabi ... a tu jeszcze urodzić trzeba ...
Kurnaaaa boli jak diabi ... a tu jeszcze urodzić trzeba ...
Ostatnia edycja:
Kasienkadg
Moja miednica jest tak obolala, ze ruch, zbyt dlugie siedzenie, nie mowiac juz o spaniu w nocy, poprostu mnie wykancza... Boli jak diabli, ledwo sie ruszyc idzie ;/
Doprowadzilam stopy do jakiegos porzadku - upocilam i umeczylam sie jak prosie...
Mam dosc tej ciazy... A mlody mi sie teraz wierci i pewnie na siku bede musiala przez niego wstac ;/
Doprowadzilam stopy do jakiegos porzadku - upocilam i umeczylam sie jak prosie...
Mam dosc tej ciazy... A mlody mi sie teraz wierci i pewnie na siku bede musiala przez niego wstac ;/
Cześć brzuchatki i te rozpakowane :-):-):-)
W Wawie pogoda zapowiada się świetnie ..... hhmmmmmmm chyba umyję okna ;-)
A tak poważnie to mam dziś ambitne plany: zrobić pranie, umyć okna, i nalepić pierogów (wczoraj zrobiłam miskę farszu i zaraz zabieram się za lepienie):-):-)
Wiadomo coś o eklerce??? Mam nadzieję, że już się wykluła i odetkała ten korek i w końcu te nasze porody ruszą pełną parą
Sembo jak dziś ???? Lepiej się czujesz ?????
W Wawie pogoda zapowiada się świetnie ..... hhmmmmmmm chyba umyję okna ;-)
A tak poważnie to mam dziś ambitne plany: zrobić pranie, umyć okna, i nalepić pierogów (wczoraj zrobiłam miskę farszu i zaraz zabieram się za lepienie):-):-)
Wiadomo coś o eklerce??? Mam nadzieję, że już się wykluła i odetkała ten korek i w końcu te nasze porody ruszą pełną parą
Sembo jak dziś ???? Lepiej się czujesz ?????
George81
Hej kobity,właśnie miałam do Was pisać,a tu patrzę wywołana:-)
Po pierwsze gratuluje wszystkim mamusiom,przepiękne dzieciaczki porodzilyscie.
Kibicuje rownież tym,które czekają na godzinę zero.
Nie odzywalam się,bo miałam mały kryzys.Przeciagajace się zapalenie oskrzeli,mąż w delegacji,szalona szefowa itp itd.Tyle razy miałam mocne skurcze,które zanikaly:-) Więc wczoraj poprosiłam lekarke,żeby wywołała.Aktualnie leże w szpitalu i czekam aż coś się zacznie dziać:-)
Po pierwsze gratuluje wszystkim mamusiom,przepiękne dzieciaczki porodzilyscie.
Kibicuje rownież tym,które czekają na godzinę zero.
Nie odzywalam się,bo miałam mały kryzys.Przeciagajace się zapalenie oskrzeli,mąż w delegacji,szalona szefowa itp itd.Tyle razy miałam mocne skurcze,które zanikaly:-) Więc wczoraj poprosiłam lekarke,żeby wywołała.Aktualnie leże w szpitalu i czekam aż coś się zacznie dziać:-)
George fajnie, że się odezwałaś Wszystkie byłyśmy ciekawe co u Ciebie :-) Mam nadzieję, że będziesz miała szybki i bezbolesny ;-) poród trzymam za to &&&&&&&.
Jak widzisz sporo z nas jeszcze w dwupakach i niektóre już nieźle przeterminowane ;-)
Jak widzisz sporo z nas jeszcze w dwupakach i niektóre już nieźle przeterminowane ;-)
edyta_o17
Cześć dziewczyny- ja dziś witam sie także w dwupaku. U mnie cisza- mam nadzieje że to przed burzą:-) Dzisiejsza data mi sie podoba - ale chyba przejdzie mi koło nosa.
nizej przesyłam pozdrowienia od Aisy i zdjecie jej małej- spójżcie jakie ma wloski:-)
Napisał Aisha_23
hej Wam, u mnie ok, stresy zwiazane z macierzynstwem, na szczescie jakos sobie radze humory juz mniej rozregulowane,chociaz placzliwa jestem dalej. Mala wlasnie spi- pokaze Wam jakie ma te wloski- kazdy sie zachwyca pozdrowcie majówki ode mnie!
Niezle nie???
nizej przesyłam pozdrowienia od Aisy i zdjecie jej małej- spójżcie jakie ma wloski:-)
hej Wam, u mnie ok, stresy zwiazane z macierzynstwem, na szczescie jakos sobie radze humory juz mniej rozregulowane,chociaz placzliwa jestem dalej. Mala wlasnie spi- pokaze Wam jakie ma te wloski- kazdy sie zachwyca pozdrowcie majówki ode mnie!
Niezle nie???
reklama
j-ulka
hej dziewczyny!
George, oby szybko poszło i dzieciątko pojawiło się na świecie kciuki za Ciebie;-)
Aisha, wow ale włoski, super!!! edytko dzięki za info:-)
ja od wczoraj zdołowana:-( na wizycie okazało się że główka bąbelka już w pochwie, a szyjka trzyma, więc dr zastosowała masaż szyjki, jejku jak to boli.... w poniedziałek powtórka i już mi się chce płakać jak o tym pomyślę...
chyba już nie chcę cierpieć, a oznak porodu brak:-( niby seks mógłby pomóc wg dr, ale po tym wczorajszym masażu to mi się wszystkiego odechciało, chciałabym zasnąć i obudzić się z malutkim przy piersi:-(
George, oby szybko poszło i dzieciątko pojawiło się na świecie kciuki za Ciebie;-)
Aisha, wow ale włoski, super!!! edytko dzięki za info:-)
ja od wczoraj zdołowana:-( na wizycie okazało się że główka bąbelka już w pochwie, a szyjka trzyma, więc dr zastosowała masaż szyjki, jejku jak to boli.... w poniedziałek powtórka i już mi się chce płakać jak o tym pomyślę...
chyba już nie chcę cierpieć, a oznak porodu brak:-( niby seks mógłby pomóc wg dr, ale po tym wczorajszym masażu to mi się wszystkiego odechciało, chciałabym zasnąć i obudzić się z malutkim przy piersi:-(
Podziel się: