reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wszystko tam wrzucamy, a że grupa jest tajna, można wylać z siebie głębsze żale, niż na forum. No i wszystkie treści widzimy rzecz jasna tylko my :))))

ps. mam ochotę na seks, o matko... :D

Ostatnia edycja:
hello

wikki-wlasnie przeczytalam opis Twego cięcia...i te slowa "nastepne dziecko adoptuje" :). Ja po pierwszym porodzie (naturalnym) tez mowilam, ze to pierwsze i ostatnie dziecko i co wyszlo???? echhhh

ekleerka-mam nadzieje, ze po masazu naprawde cos ruszy...powodzenia

Ja jak juz pisalam na fb nie mam konta i nie zakladam. Poza tym to nawet nie mam za bardzo czasu na BB a co tu mowic jeszcze FB.

Dzis z Ania zaliczylysmy wizyte w galerii, trzeba bylo kupic jakies sandalki na lato. Ale tlumy ludzi i dzieciakow wszedzie...ale udalo sie.

kaja-mam nadzieje, ze u Fabiana nic niepokojacego nie odkryja &&&&&&&&&&&&&

milego dnia Majóweczki

Hej dziewczyny ;-)
Staram się Was czytać na bierząco ale z odpisywaniem już gorzej :zawstydzona/y: bo jak nie kupa, to karmienie, jak nie karmienie, to odciągnąć mleko albo oczy mi się zamykają i pomimo tego, że mąż mój i mama starają się jak mogą mi pomóc to jeszcze reguluję sobie cykl dzienny... Plus tego wyczerpania to 10 kg mniej po 12 dniach od porodu ;-)

Citrus z moim Majkiem też był problem że ciumkał cyca a nie jadł :no2: tylko się bardziej przytulał. Dlatego własnie połozne kazały mi ściągać mleko i dokarmiać moim butlą. Teraz mam taką sytuację, że mały nie chce mleka mm które kupiliśmy do dopajania tylko moje (tamto mu nie smakuje i wcale się nie dziwię) a ja odciagam nawet 350 ml przy jednym odciąganiu a odciagam tylko 2 x na dobę. Może i Ty spróbuj pobudzic laktację laktatorem i dopajać butlą?
Położna środowiskowa nawet zalezała żeby karmić 15 min z jednej i 15 min z drugiej piersi a jak jeszcze malo to dokarmić. Robię więc tak jak radziła a jak ja śpię to mały dostaje całą porcję butlą. Teraz zjada tak 70 ml na porcje.

Wiiki ja też jjem prawie wszystko (omijam smażone) i tfu tfu małemu nic nie jest. Chociaż nie jadłam jeszcze orzechów, truskawek i cytrusów.

Powiem Wam, że dziś po obniżeniu tej pogody i rannym deszczu karmilam malego i dopadl mnie babyblues :hmm:az mi styd było. Tak bardzo czekałam na mojego krasnala a teraz płaczę nad nim o 5.30 rano ... A przecież złote dziecko jest. W ciągu dnia zjada, pouśmiecha się, poguga i usypia a w nocy to 3 godziny śpi jak zabity...

Kolorowa - napisz do marciosz na prv z danymi twoimi na fb i przyłączyć się do nas. Mamy prywatną stronę na fb z majowkami z bb ;) tam są hot niusy z pierwszej ręki i dużo więcej zdjęć ;)

ok, dzięki, zaraz napiszę :)

Elajar piękne Dzieciaczki!!!

Aśka ja mam to samo... wczoraj wieczorem jak się kładłam spać to się poryczałam jak bóbr i nie mogłam się uspokoić, zupełnie nie wiem dlaczego...

reklama
Do góry