reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witam się Dziewczyny w niedziellę :happy:

Ostatnio mam jakiś lepszy humor i więcej energii, chyba powinnam być wdzięczna pogodzie. Ganiam po kątach mojego K. żeby wszystko było gotowe na 100 %. Jutro mam wizyte, nie wiem czy zrobi mi usg , ale i tak się nie mogę doczekać !

Eklerka , nie chcę nikogo umoralniać, ale odwoływanie zeznań w tym przypadku to pozostawienie na świecie niebezpiecznego kryminalisty i lekka nieuczciwość względem innych. Z drugiej strony, praktycznej, uważam, że nie należy ufać , iż te pieniądze Twój brat dostanie. Skąd ta rodzina mogłaby je mieć ? A nawet jeśli je dostanie,to od biednej matki, która zapewne się zadłuzy, a gówniarz się niczego nie nauczy. Sądze, że taki kryminalista na pewno będzie chciał je odebrać i zemscić się, a jak posiedzi trochę w więzieniu, to sprawa nie będzie taka gorąca.

Zjadłam pyyyszny obiad i zaraz pójde na spacer do lasu, bo rozpoczynam zupełnie normalne funkcjonowanie, koniec z leżakowaniem :-)

Zapominajka wszystkiego najlepszego i powodzenia jutro !

Ostatnia edycja:
reklama
Julka ale czaderskie zdjęcie!!!!!:-)

dzięki, tylko świeczek zabrakło, ale mam nadzieję że Zapominajka mi wybaczy:-)

eklerka,
a skąd Twój brat wie co będzie robił za 6 lat i gdzie będzie mieszkał, jak tamten wyjdzie z pierdla, że już się boi:crazy:

marciosz,
wyspaceruj się za nas leżakujące:tak:

miało być słonecznie, a tu buro-ponuro...ble

Dokładnie jestem takiego samego zdania, policja widziała całe wydarzenie !! i mówiłam żeby nie kręcił już bo jeszcze on sobie zarobi za falszywe składnanie zeznań. Matka miała numer bo młodszy brat złodzieja chodzi do klasy z Mateuszem.. Ma za swoje skoro miał już zawiasy nie było to pierwszy raz a jak teraz odpuści mu się to komu innemu krzywde może zrobić. Zaraz zadzwonię do mojej mamy i powem co o tym myśle.. żeby pod żadnym względem nie brali żadnej kasy i żeby nic nie robili i żeby zostalo tak jak jest.

Mateusz jest jeszcze głupiutki, on sobie nie zdaje spray z konsekwencji gdyby wziął pieniądze .. On patrzy pewnie tym tokiem ze "OO CO JA SOBIE NIE KUPIE ZA TYLE PIENIĘDZY"

Ostatnia edycja:
Eklerka, młody jest, to o kasie myśli, a nie o tym, że pierdnąć może za fałszywe zeznania, w sumie trochę zrozumiałe. Od tego ma rodzinę, żeby mu uświadomiła ;-)

Hello

My właśnie wróciliśmy z miasta. Umowa z DJ em podpisana, łóżeczko kupione.

Na obiad chyba zamowimy pizze bo S tak ten kręgosłup dokucza że zrezygnowalismy z wyprawy do knajpy. Dokończenie montażu listew przypodlogowych przeniesione na za tydzień jeśli tylko kręgosłup wróci do normy. Heh...

Eklerka
Ja też bym sprawę zostawiła sadom i policji, zdecydowanie!

Pogoda cudowna dzisiaj. ...

Zapo - jeszcze raz - najlepszego!!! i czekamy na wieści jutro/pojutrze!!!

Ostatnia edycja:
jakoś nie mogę się zebrać do pisania,muszę wrzucić dwa smsy od Ejlar,ale najpierw obiad ogarnę,w każdym razie jutro raczej już na pewno wyjdzie do domu

oki edytuję,bo obiad zjadłam i ledwo żyję,karkóweczka z rusztu,ziemniaczki i rzodkiewka w śmietanie...uwielbiam:-)

Eljar napisała

"Hejka.Już wariuję w tym szpitalu.Tomek znowu pod lampą,bo bilirubina wzrosła.Na dodatek od wczoraj mam na sali 20 latkę po sn z pierwszym dzieckiem,która zupełnie sobie nie radzi,nawet nie próbuję poradzić.Jej mały ciągle wrzeszczy,a Ona jęczy,że ją boli i chce spać.Chwilami czuję się jak mama trojaczków.Chciałabym już być w domu.Pozdrawiamy"

"Hejka.Decyzja lekarza,wypis w poniedziałek.Jedyna dobra wiadomość ,że jeśli nic się nie zmieni to ta "gwiazda" obok jutro wychodzi.Ależ zrobiłam się złośliwa.Buziaki od bliźniaków dla wszystkich Ciotek"

Ostatnia edycja:
Zapominjka, wszystkiego najlepszego,samych serdecznosci! No i szczęśliwego rozwiązania jutro!

Eklerkaa, zgadzam sie z dziewczynami i z Tobą, niech brata kasa nie kusi,bo zbyt wiele konsekwencji to moze pociągnąć za sobą.

Coraz mi ciężej, już dziś w robocie miałam momenty zwątpienia...A szefowa za moimi plecami jakieś intrygi chyba knuje:wściekła/y:

Byłam wczoraj na wizycie z USG i ktg, wszystko niby luz. Wzięła mi tez wymaz i wyglada na to,ze powoli będziemy sie do porodu szykować. Wczoraj odszedł mi kawałek czopa,wiec moze już nie tak długo zostało.

Miłego wieczorku!

Zapominjka, wszystkiego najlepszego,samych serdecznosci! No i szczęśliwego rozwiązania jutro!

Eklerkaa, zgadzam sie z dziewczynami i z Tobą, niech brata kasa nie kusi,bo zbyt wiele konsekwencji to moze pociągnąć za sobą.

Coraz mi ciężej, już dziś w robocie miałam momenty zwątpienia...A szefowa za moimi plecami jakieś intrygi chyba knuje:wściekła/y:

Byłam wczoraj na wizycie z USG i ktg, wszystko niby luz. Wzięła mi tez wymaz i wyglada na to,ze powoli będziemy sie do porodu szykować. Wczoraj odszedł mi kawałek czopa,wiec moze już nie tak długo zostało.

Miłego wieczorku!

reklama
eklerkaa - sytuacja nieciekawa, ale w życiu nie namawiałabym Mateusza na odwołanie zeznań. Jak teraz wyjdzie to też może się zemśić... a za 6 lat (albo i więcej, bo dojdą mu kolejne zarzuty) gdzie będzie twój brat? ciągle będzie mieszkał z Twoją mamą czy pójdzie na studia, albo na swoje? A skąd wezmą pieniądze żeby zapłacić twojemu bratu? Pewnie chłopak znowu pójdzie na ulicę, żeby je zdobyć? A może tym razem uda mu się kogoś zabić/skrzywdzić przy okazji?! Tacy ludzie powinni w klatkach siedzieć!

Do góry