reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

No u mnie też zamiast słońca jakieś chmury, brak planów na dziś, brzuch z lekka mnie boli, jutro ostatnia wizyta u gin :-)spałam dobrze ale budzę się koło 7 bo albo biodra bolą albo oddychać nie mogę....ehh....
wiolonczela ja w poprzedniej ciąży dostałam w szpitalu zaświadczenie że urodziłam i to zaniosłam do pracy, a akt urodzenia jakoś w ciągu mc chyba przy okazji... jak mówią przepisy to nie mam pojęcia

reklama
Zapominajka! Najlepsze życzenia! :-)

chocolate-birth-day-cake.jpg

Załączniki

• chocolate-birth-day-cake.jpg
    chocolate-birth-day-cake.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 13
Kartagina, z tymi facetami tak to jest, zero wyczucia. Mój ciągle mówi, że ja jak pulpecik, każdego dnia lustro mi to mówi to on nie musi przypominać !! A jeszcze 3 dni i szalej kobieto kończysz 36 tygodni, tyle wylezałaś więc należy Ci się.

Ja wróciłam ze sklepu i zaraz chyba pójdę na ławkę z książką jest tak ślicznie i pierwszy raz w tym roku wyszłam bez kurtki tylko w swetrze, uwielbiam wiosnę :)
Właśnie się zorientowałam, że drugi raz zamiast kupic odżywke do włosów to kjupiłam coś innego. Pierwsze podejście zamiast odżywki kupiłam jakiś balsam bez spłukiwania ( takie rzeczy nie nadaja się na moje włosy ) a dziś zamiast odżywki kupiłam szampon, czy ja już całkiem oślepłam i nie umiem czytac etykiety egh

Zapominajko, i tutaj ode mnie wszystkiego najlepszego!!!!!!!!
hehe, jak będą do Matyldy na urodziny przychodzic to i Tobie prezent będą musieli przynieść;-)
a wagą się nie przejmuj, jak sie ogarniemy po porodach, to citrus nas tu w obroty weźmie :-)

Kartagina, współczuję sytuacji z babcią:(

Cytrus, wiesz jak mój kumpel z wykształcenia inżynier ochrony srodowiska nazywa IMGW - Instytut Magii, Guseł i Wróżbiarstwa... tyle na temat sprawdzalnosci prognoz:-D

kobitka, witaj! pogoń drania jak najszybciej, akurat teraz Ci jeszcze nerwy potrzebne... potem będzie Ci trudniej, bo dużo mniej sił, hormony, huśtawki nastrojów i jeszcze Cię będzie na jakąś litość brał - wystaw mu rzeczy za drzwi i won! niech sie zainstaluje u tej nowej...

wikki, ja od 2 tygodni kupuje masło - dobrze że w zasadzie nie uzywamy, a jak potrzebuję to zawsze moge oliwą zastapić:tak:

Ostatnia edycja:
a dziś powinna wrócić ze szpitala Elajar, ciekawe jak tam u nich.
Może założymy nowy wątek wspomnienia z porodówki, lub coś tego typu, gdzie bysmy mogły dzielić się naszymi bezcennymi chwilami? bo coś czuję że szybko zaczniemy sie rozpakowywać

Ja nie wiem ale przezyc na porodowce chyba wystarczy mi wlasnych :-D Jak bede czytac jeszcze "cudze" to sie dopiero teraz zaszyje i nigdzie nie jade :no: hehe...

U nas sloonko i nawet w nocy bylo 13°C.Takze my sie zbieramy na spacery.Strasznie sie slabo czuje i te klucio-bole w szyjce :baffled: ale damy rade!Szkoda kazdej chwili tego wspanialego dnia!Wam tez zycze rozpogodzen!

Kobitka witaj.Dziwnie to wszystko sobie poukladaliscie.Ale skoro uwazasz,ze tak jest dobrze...Jezeli juz nie mozesz na nim polegac i bardziej Ci przeszkadza niz pomaga to po co czekac?Pogon i tyle.Nie bedzie sie petal pod nogami chociaz :-D

Zapo najlepsiejsze z najlepsiejszych!Ale masz fajnie :-) Troche slodkosci nie zaszkodzi wiec samych pysznosci ! :-D

Ja wczoraj tej gumy od spodni nie byłam w stanie na brzuch naciągnąć. Dobrze że odkryłam to wczoraj bo bym chyba w jakąś depresję wpadła.

reklama
Może założymy nowy wątek wspomnienia z porodówki, lub coś tego typu, gdzie bysmy mogły dzielić się naszymi bezcennymi chwilami? bo coś czuję że szybko zaczniemy sie rozpakowywać

miałyśmy taki na frudniówkach - też jestem przeciwko.... moze jak urodzimy wszystkie ? chyba, ze ktos ma do pzrekazania jakąś istotna informację "techniczną" - np. nie pozwolili mi zjeść snickersa;-) albo przed czymś ostrzec? ale to mozna na wątku ogólnym, albo wieściach ze szpitala...

cytrynko, moze ogłosisz konkurs na najciekawsze / najzabawniejsze / inne naj... opowiadanie z porodówki??? a potem zrobimy ankietę, albo jako recenzent wybierzesz zwycięzcę:-)

Ja wczoraj tej gumy od spodni nie byłam w stanie na brzuch naciągnąć. Dobrze że odkryłam to wczoraj bo bym chyba w jakąś depresję wpadła.

w moich guma już całkiem wyluzowana, bo brzuch mnie bolał ... ale Tomek widzę znowu rosnie, bo nawet całkiem luźna guma a i tak czuje nacisk na skórę..... efekt taki, ze chodze po ulicy podciagając co chwile spodnie:-D:-D:-D

Do góry