reklama
dziewczyny to chyba wczoraj wszystkie to mialyśmy.
ja najchętniej wczoraj rozszarpałabym wszystkich ,łacznie z moim mężem.
a dziś nie mamy ogrzewania ani ciepłej wody w domu bo jest jakaś awaria ciepłownicza. a ja myślałam ,że w Wawie awarii to nie ma
ja najchętniej wczoraj rozszarpałabym wszystkich ,łacznie z moim mężem.
a dziś nie mamy ogrzewania ani ciepłej wody w domu bo jest jakaś awaria ciepłownicza. a ja myślałam ,że w Wawie awarii to nie ma
witajcie,
Farmama jak nie ma ogrzewania to musicie się mocno przytulać na pewno się rozgrzejecie
Moje sutki też ciemniejsze i sterczą ale ja muszę nosić wkładki laktacyjne przez cieknący pokarm więc nie odznaczają się przez bluzkę.
Dziś w nocy znów mnie skurcz złapał, a tak mi się dobrze spało.
Jeszcze 2 dni starego roku i będziemy o rok starsze
Miłej soboty
Farmama jak nie ma ogrzewania to musicie się mocno przytulać na pewno się rozgrzejecie
Moje sutki też ciemniejsze i sterczą ale ja muszę nosić wkładki laktacyjne przez cieknący pokarm więc nie odznaczają się przez bluzkę.
Dziś w nocy znów mnie skurcz złapał, a tak mi się dobrze spało.
Jeszcze 2 dni starego roku i będziemy o rok starsze
Miłej soboty
Ja też dziś na Hobbita
Mam ochotę poukręcać łby wszystkim strzelającym fajerwerkami. Nie dość, że zaczynają tydzień przed, to jeszcze zwierzęta szaleją, a i Kuba wczoraj tak się przestraszył, że nie chciał spać w swoim łóżku... Na szczęście koło 23 przestali, więc go przenieśliśmy. Szlag by ich trafił
Mam ochotę poukręcać łby wszystkim strzelającym fajerwerkami. Nie dość, że zaczynają tydzień przed, to jeszcze zwierzęta szaleją, a i Kuba wczoraj tak się przestraszył, że nie chciał spać w swoim łóżku... Na szczęście koło 23 przestali, więc go przenieśliśmy. Szlag by ich trafił
Aisha gratuluję kopniaczków 3 na raz to nie lada wyczyn! ja wczoraj wieczorem trzepałam w karty z mężem i znajomym i tak się naśmiałam że wieczorem dzidziuś imprezkę sobie zrobił ale nagrać mi się nie udało...
Flądra ja myśle że masz prawo wszystko wyolbrzymiać, zwłaszcza jeśli jest to związane z ciążą i twoim samopoczuciem a inni pewnie zazdroszczą bo w ciąży fajnie być
moje sutki są straszne-bolą przy jakimkolwiek ruchu i dotyku odkąd łykam Luteinę, Wiikki a tobie już pokarm leci? no nieżle!
nie puściłam córy czwartek i piątek do przedszkola i zaczyna przechodzić samą siebie! a ona+synek to istna masakra! nerwy mi puszczają nawet dziś- w jej 6 urodziny (dobrze że babcie się zajmą przygotowaniem i przywiozą wszystko na stół). chyba jak się leży to jeszcze więcej spokoju człowiek potrzebuje...
Flądra ja myśle że masz prawo wszystko wyolbrzymiać, zwłaszcza jeśli jest to związane z ciążą i twoim samopoczuciem a inni pewnie zazdroszczą bo w ciąży fajnie być
moje sutki są straszne-bolą przy jakimkolwiek ruchu i dotyku odkąd łykam Luteinę, Wiikki a tobie już pokarm leci? no nieżle!
nie puściłam córy czwartek i piątek do przedszkola i zaczyna przechodzić samą siebie! a ona+synek to istna masakra! nerwy mi puszczają nawet dziś- w jej 6 urodziny (dobrze że babcie się zajmą przygotowaniem i przywiozą wszystko na stół). chyba jak się leży to jeszcze więcej spokoju człowiek potrzebuje...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć kochane;
ja wczoraj pobiegałam, potem kino i padłam.
A dziś, że Igorek od babci po południu wróci - WIELKIE SPRZĄTANIE. Mam jakieś złośliwe bałaganiąc chochliki w domu. Jestem pewna!
Ja jestem już licencjonowany zarządca
Padłam
Długi, fatalnie zagrany, widać kiedy efekty na bluebox były robione.
Autentycznie żałuję, że poszłam.
Sala pełna przed seansem, a w trakcie ludzie głośno komentowali zniesmaczeni.
Ja nie wiem, kto recenzje pisze - bo film miał być dobry
Ja mam znowu puls wariata.
ja wczoraj pobiegałam, potem kino i padłam.
A dziś, że Igorek od babci po południu wróci - WIELKIE SPRZĄTANIE. Mam jakieś złośliwe bałaganiąc chochliki w domu. Jestem pewna!
Coś ty!!! U kogo w Wawie robiłaś?oo laseczki dacie wiarę ,że ja cały czas piszę tą nieszczęsną prace.
zapominajka pytałaś jaki temat. robiłam studia podyplomowe z zarządzania nieruchomościami, później praktyki no i finał prace dotyczące planu zarządzania i obrona i nadanie licencji zarządcy nieruchomości.
Ja jestem już licencjonowany zarządca
Padłam
Nokuźważ, przeglądarka mi się zamknęła podczas pisania. Co za cholerstwo
Dzisiaj HOBBIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja byłam wczoraj - nie polecamJa też dziś na Hobbita
Długi, fatalnie zagrany, widać kiedy efekty na bluebox były robione.
Autentycznie żałuję, że poszłam.
Sala pełna przed seansem, a w trakcie ludzie głośno komentowali zniesmaczeni.
Ja nie wiem, kto recenzje pisze - bo film miał być dobry
Ja mam znowu puls wariata.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Słabo to mi było wczoraj jak się na tym filmie nudziłam
Podziel się: