reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
dziewczyny to chyba wczoraj wszystkie to mialyśmy.
ja najchętniej wczoraj rozszarpałabym wszystkich ,łacznie z moim mężem.
a dziś nie mamy ogrzewania ani ciepłej wody w domu bo jest jakaś awaria ciepłownicza. a ja myślałam ,że w Wawie awarii to nie ma :-D

witajcie,

Farmama jak nie ma ogrzewania to musicie się mocno przytulać :) na pewno się rozgrzejecie :)
Moje sutki też ciemniejsze i sterczą ale ja muszę nosić wkładki laktacyjne przez cieknący pokarm więc nie odznaczają się przez bluzkę.
Dziś w nocy znów mnie skurcz złapał, a tak mi się dobrze spało.

Jeszcze 2 dni starego roku i będziemy o rok starsze :p
Miłej soboty :)

wikki w sumie masz racje:-)
jadę do sklepu kupić sobie poduszkę do spania w ciązy bo nie wyrabiam już. ciagle się budze, i mnie wszystko ciągnie.plecy bolą. masakra.
miłej soboty :-)

Nokuźważ, przeglądarka mi się zamknęła podczas pisania. Co za cholerstwo :crazy:

Dzisiaj HOBBIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ja też dziś na Hobbita :happy:

Mam ochotę poukręcać łby wszystkim strzelającym fajerwerkami. Nie dość, że zaczynają tydzień przed, to jeszcze zwierzęta szaleją, a i Kuba wczoraj tak się przestraszył, że nie chciał spać w swoim łóżku... Na szczęście koło 23 przestali, więc go przenieśliśmy. Szlag by ich trafił:wściekła/y:

Aisha gratuluję kopniaczków:) 3 na raz to nie lada wyczyn! ja wczoraj wieczorem trzepałam w karty z mężem i znajomym i tak się naśmiałam że wieczorem dzidziuś imprezkę sobie zrobił ale nagrać mi się nie udało...

Flądra ja myśle że masz prawo wszystko wyolbrzymiać, zwłaszcza jeśli jest to związane z ciążą i twoim samopoczuciem a inni pewnie zazdroszczą bo w ciąży fajnie być:)

moje sutki są straszne-bolą przy jakimkolwiek ruchu i dotyku odkąd łykam Luteinę, Wiikki a tobie już pokarm leci? no nieżle!

nie puściłam córy czwartek i piątek do przedszkola i zaczyna przechodzić samą siebie! a ona+synek to istna masakra! nerwy mi puszczają nawet dziś- w jej 6 urodziny (dobrze że babcie się zajmą przygotowaniem i przywiozą wszystko na stół). chyba jak się leży to jeszcze więcej spokoju człowiek potrzebuje...

Cześć kochane;
ja wczoraj pobiegałam, potem kino i padłam.
A dziś, że Igorek od babci po południu wróci - WIELKIE SPRZĄTANIE. Mam jakieś złośliwe bałaganiąc chochliki w domu. Jestem pewna!

oo laseczki dacie wiarę ,że ja cały czas piszę tą nieszczęsną prace.
zapominajka pytałaś jaki temat. robiłam studia podyplomowe z zarządzania nieruchomościami, później praktyki no i finał prace dotyczące planu zarządzania i obrona i nadanie licencji zarządcy nieruchomości.
Coś ty!!! U kogo w Wawie robiłaś?
Ja jestem już licencjonowany zarządca :D
Padłam :-D

Nokuźważ, przeglądarka mi się zamknęła podczas pisania. Co za cholerstwo :crazy:

Dzisiaj HOBBIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Ja też dziś na Hobbita :happy:
Ja byłam wczoraj - nie polecam :no:
Długi, fatalnie zagrany, widać kiedy efekty na bluebox były robione.

Autentycznie żałuję, że poszłam.

Sala pełna przed seansem, a w trakcie ludzie głośno komentowali zniesmaczeni.
Ja nie wiem, kto recenzje pisze - bo film miał być dobry :dry:

Ja mam znowu puls wariata.

reklama
Do góry