Dzwonił nasz mechanik który nam naprawia auto, auto , ktorego już nienawidzę, i własnie oznajmiłl że mamy mu przywież natychmiast 3000 tys, czy Ci ludzie są jacyś powalenie?? co on mysli, że mam w skarpetkach ta kase, wprawdzie liczyłam sie z wydatkami, ale jakikolwiek przelew trochę trwa , posklejaliśmy kase z dwóch kont i się udało to wyżebrać , ale powiem wam, że ludziom się wydaje , że niektórzy 3000 mają tak na wysranie. Swoją droga debatowaliśmy dzis z chłopem, nad stanem przemysłu węglowego i cholea nas wzięła, że rzad dopłacać musi do kazdej tony węgla, bo przemysł nierentowny, ja sie pytam jak to możliwe, skoro tona węgla kosztuje 800zł, na zime trzeba kupić kilka tanich ton do domu, jak to może być nieopłacalne i kto dopuścił do tego, że prezesi tych spółek tak nas okradają, zarabiając w milionach, do jasnej cholery , ta cizia , co przyszła pertraktowac z górnikami zabrała ze soba torebkę za 60 tys zł, czy Wam sie wydaje to normalne, górnik żebrze o prace za 3 tys, narazając własne życie, a tu przychodzi mu taka siksa pomacha torebką, powiem Wam, ze zero we mnie patriotyzmu , i jak tylko znałabym angielski to juz mnie tu nie ma