reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Camel, coś z tymi kryzysami jest. Co z kimś nie gadam, to kryzys i kryzys. Ja już się nie mogę doczekać wiosny. Pamiętasz, w tamtym roku tez tak narzekałyśmy. Masakra. Zostaw Jaśka z dziadkiem i idź sobie gdzieś na zakupy czy do fryzjera, może pomoże;)

reklama
hej kobiety

z tym kryzysem to chyba normalne o tej porze roku...wiadomo...spacerow mniej, dni krotkie, zimno, a jeszcze do tego dochodza male marudy i kryzys gotowy

U nas ok. Maluchy troche sie uspokoily z biciem, gryzieniem....nawet daja sobie buziaka i sie przytulaja :)
ale jest tez szarpanie i walenie po twarzy...takze nie jest tak kolorowo
A. dzis miala bal karnawalowy, byla kotkiem (sama zrobilam stroj) :)....wrocila szczesliwa, bo i mikolaj byl i kolejny prezent przyniosla
Jutro jedziemy na wioske, a w niedziele moj P. z A. jada na impreze firmowa dla dzieci...planowalismy w tym roku uczestniczyc rodzinnie, ale wprowadzili limit wiekowy dla dzieci 2-12lat, wiec troszke zabraklo :)

czajka-ja tez z Bialego :)

Hej mamuski....bylismy dzis u lekarza z mlodym zobaczyc jak sprawy sie maja no i mamy zapalenie przewodu sluchowego..mamy dokonczyc antybiotyk, dicortineff do uszu, i zbaczymy jak zareaguje bo wczesniejsze krople otinum nie podzialaly widac....
Sle martwi mnie bo cos mi zacyna podkaslywac...z reszta ja tez...a ws:-) ystko za sprawa tatusia ktory kaszle j z chyba ze 2 tyg nie myslac nawet o leczeniu.

No mój młody dotrzymał do piątku zagilany. Wczoraj się kontrolowalismy u lekarza a dzis wieczorem juz jest temperaturka :/ lezy teraz na mnie i zdycha.

Uuu...biedny Leoncjusz....
Mojem na szczescie goraczka odpscila ale trzymala go ladnych 4 dni....moj sie nie rozdrabia, jak chorowac to raz a porzadnie....:-)

U nas wymioty i biegunka... Katar i podwyzszona temperatura... co jest? O. na szczescie w dosyc dobrym humorze o dziwo. Wczoraj zwymiotowala o polnocy. Musialam cala posciel zmieniac... Dzis chlusnela okolo 20. To chyba jakas delikatna grypa zoladkowa, bo nie jest tragicznie. Czy tak to po prostu wyglada u malych dzieci? Nie wiem, bo wczesniej nigdy nie miala takiej grypy.

Chyba dzieci kooska lzej przechodza jelitowke jesli oczywiscievtym samym duzo pija i sie nie odwadniaja....My zlapalismy w tamtym roku tydzien przed roczkiem jacha....my ledwie zylismy wymioty biegunka ze nie wiadomo bylo co czynic pierwsze a Jachu zwymiotowal zec2 ray za to biegunke mial ze 3 dni....az dupke zaparzyl...ale uratowal nas niezastapiony probiotyk...w sumie to drozdze probiotyczne....Enterol..u nas dziala rewelacyjnie...no i elektrolity do picia....to i nam pomoglo...

Camel jestes wielka! Przypomnialas mi, ze mam probiotyk z PL! Bo sie wlasnie zastanawialam co robic, gdyby bylo gorzej.
Zdrowka dla dzieciaczkow.
Fifciowa, utulilas Zosienke do snu?

reklama
Kooska...no widzisz...ja mam taka manie ze jak mlodemu cos dolega wyjmuje wszystkie leki z apteczki i mysle co moze pomoc....bo czasem sie zapomina...jak ma biegunke to podawaj banany do oporu ryz i gotowana marchewke..nie podawaj sokow z surowych owocow bo nasilaja..i najlepuej ograniczyc nabial...takie przeszkolenie dostalam..do picia najlepiej kompot lub lekko osolona wode...lub elektrolit do rozpuszczenia w wodze....

Do góry