reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Camel, coś z tymi kryzysami jest. Co z kimś nie gadam, to kryzys i kryzys. Ja już się nie mogę doczekać wiosny. Pamiętasz, w tamtym roku tez tak narzekałyśmy. Masakra. Zostaw Jaśka z dziadkiem i idź sobie gdzieś na zakupy czy do fryzjera, może pomoże;)

reklama
hej kobiety

z tym kryzysem to chyba normalne o tej porze roku...wiadomo...spacerow mniej, dni krotkie, zimno, a jeszcze do tego dochodza male marudy i kryzys gotowy

U nas ok. Maluchy troche sie uspokoily z biciem, gryzieniem....nawet daja sobie buziaka i sie przytulaja :)
ale jest tez szarpanie i walenie po twarzy...takze nie jest tak kolorowo
A. dzis miala bal karnawalowy, byla kotkiem (sama zrobilam stroj) :)....wrocila szczesliwa, bo i mikolaj byl i kolejny prezent przyniosla
Jutro jedziemy na wioske, a w niedziele moj P. z A. jada na impreze firmowa dla dzieci...planowalismy w tym roku uczestniczyc rodzinnie, ale wprowadzili limit wiekowy dla dzieci 2-12lat, wiec troszke zabraklo :)

czajka-ja tez z Bialego :)

Hej mamuski....bylismy dzis u lekarza z mlodym zobaczyc jak sprawy sie maja no i mamy zapalenie przewodu sluchowego..mamy dokonczyc antybiotyk, dicortineff do uszu, i zbaczymy jak zareaguje bo wczesniejsze krople otinum nie podzialaly widac....
Sle martwi mnie bo cos mi zacyna podkaslywac...z reszta ja tez...a ws:-) ystko za sprawa tatusia ktory kaszle j z chyba ze 2 tyg nie myslac nawet o leczeniu.

No mój młody dotrzymał do piątku zagilany. Wczoraj się kontrolowalismy u lekarza a dzis wieczorem juz jest temperaturka :/ lezy teraz na mnie i zdycha.

Uuu...biedny Leoncjusz....
Mojem na szczescie goraczka odpscila ale trzymala go ladnych 4 dni....moj sie nie rozdrabia, jak chorowac to raz a porzadnie....:-)

U nas wymioty i biegunka... Katar i podwyzszona temperatura... co jest? O. na szczescie w dosyc dobrym humorze o dziwo. Wczoraj zwymiotowala o polnocy. Musialam cala posciel zmieniac... Dzis chlusnela okolo 20. To chyba jakas delikatna grypa zoladkowa, bo nie jest tragicznie. Czy tak to po prostu wyglada u malych dzieci? Nie wiem, bo wczesniej nigdy nie miala takiej grypy.

Chyba dzieci kooska lzej przechodza jelitowke jesli oczywiscievtym samym duzo pija i sie nie odwadniaja....My zlapalismy w tamtym roku tydzien przed roczkiem jacha....my ledwie zylismy wymioty biegunka ze nie wiadomo bylo co czynic pierwsze a Jachu zwymiotowal zec2 ray za to biegunke mial ze 3 dni....az dupke zaparzyl...ale uratowal nas niezastapiony probiotyk...w sumie to drozdze probiotyczne....Enterol..u nas dziala rewelacyjnie...no i elektrolity do picia....to i nam pomoglo...

Camel jestes wielka! Przypomnialas mi, ze mam probiotyk z PL! Bo sie wlasnie zastanawialam co robic, gdyby bylo gorzej.
Zdrowka dla dzieciaczkow.
Fifciowa, utulilas Zosienke do snu?

reklama
Kooska...no widzisz...ja mam taka manie ze jak mlodemu cos dolega wyjmuje wszystkie leki z apteczki i mysle co moze pomoc....bo czasem sie zapomina...jak ma biegunke to podawaj banany do oporu ryz i gotowana marchewke..nie podawaj sokow z surowych owocow bo nasilaja..i najlepuej ograniczyc nabial...takie przeszkolenie dostalam..do picia najlepiej kompot lub lekko osolona wode...lub elektrolit do rozpuszczenia w wodze....

Do góry