reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

a u nas kryzys przedszkolny dzis....w szatni duzooo dzieci plakalo, Ania byla dzielna, weszlysmy do sali, buziak i juz mialam wychodzic, gdy zagadala mnie pani....i tylko zobaczylam podkówkę u Ani i ucieklam....dzien byl do bani, bo caly czas sie denerwowalam i mialam przed oczami tą smutną buźkę

poszlam po nią troszke wczesniej....pogadalam z pania....okazalo sie, ze plakala troche, byla smutna, ale nie bylo tragicznie, a po leżakowaniu dobry humor wrócił (choc dzis nie zasnela).....jutro chce isc do przedszkola :)

reklama
U mnie dziś piwo dla resetu zmęczonego przedszkolem umysłu , puszczam sobie na you tubie moje ulubione piosenki zbierane latami, wiecie te w których człowiek sie zakochwiał i mógł słuchac dniami i nocami, non stop, macie takie??? jakby co dawajcie tytuły :)chyba potrzebuje sie zakochac. Dzis miałam sen w którym to mój chłop był zakochany w innej babie, ale byłam wkurzona :) czyścił jej pojemnik na jajka :) powiedziałam mu w tym śnie, że jak zaraz nie przestanie, to wypier,....mu ten pojemnik przez okno :)i całował ją po opuszkach palców :(
Kooska randka zazdroszcze, co to takiego ????? :) wynajmij jakąs opiekunkę, babo lec:) niech ktoś docenia Twoją kobiecość :)
Camel współczuje sraczki ?
Co do klubu ja bym nie dała :)
U nas w przedszkolu super , mała gwiazdorzy , ciekawe jak jutro rano, dziś gadała, że było fajnie, jakies tatuaże przyniosła na rękach , może bedzie dobrze

Wiolon..mam wrazenie ze ci brak doznan;-) ja tez czasem tesknie za tym dreszczykiem, fascynacja, motylami i ekscytacja...a potem otwieram oczy i widze rzeczywistosc...a potem sie chlopy dziwia ze baby po tylu latach to filmy romantyczne ogladaja albo telenowele...bo tam chociaz mozna sobie popatrzec i poprzezywac te emocje...

Dobra, pojde na ta randke (dla Was) ;) potem podziele sie wrazeniami hihi.
A ja Wam powiem, ze O. po calym dniu w zlobku jest tak zmeczona i steskniona za mna, ze nie moge nic zrobic :/ chce, zebym ja tulila, nosila i poswiecila jej 100% uwagi. Nie moge zrobic obiadu nawet... ciekawe kiedy to minie.
Poza tym ona spi tylko godzinke w ciagu dnia...

Camel no pewno że mi brak , wiesz to działa na mózg, a mój lubi takie rzeczy :). Zdałam sobie dzis sprawę że jestem uzaleznioa od swoich dzieci, to straszne, musze wrócić do pracy , musze, ewentualnie studia podyplomowe, do 15 trzeba sie zdecydowac
Wiecie myslałam do dziś i strasznie mi z tym było, że bardziej kocham syna , bo dzieci jednak nie kocha sie tak samo niestety ,on tak naprawdę nauczył mnie co znaczy być matką , jak sie kocha bezwarunkowo i totalnie akceptujać, co znaczy być cierpliwą, ciepłą, uśmiechniętą, przy córce taka nie byłam zdecydowanie narzuciłam jej więcej wymagań, w efekcie dziś jest jakieś dwa lata na plus od swoich rówieśników, ale wiem , że to bez niej nie mogłabym żyć, bez tej cholery wypaplanej , najcudownieszej na swiecie, Fifowa ciesz sie z dwójki

Ja tez marze o dwojce ale coraz bardziej boje sie ze nie bedzie mi to dane..., a dla nas Jasiek co cale zycie.... obydwoje zapatrzeni jak w obrazek z dnia na dzien coraz bardziej...widze tez ze im wiecej malz z Jachem zostaje tym wieksza miloscia pala do niego....

Camel jakims cudem z Jachu się udało, może z drugim tez tak bedzie nie trac nadziei młoda jestes kobita, cykle i jajeczkowania przed Tobą, powiem Ci jednak, ze z drugim nie konczy sie tęskonta za trzecim ,za tymi pierwszymi chwilami, pierwszymi zapachami, pierwszym ssaniem piersi, pierwszymi spojrzeniam, dotykami, tym jak Ci trzyma palec , w chwilę po urodzeniu , życzę Ci szczęścia , by dane Ci to jeszcze było, póki co ciesz się Jachu , te chwile, które masz teraz są nieporównywalne z niczym innym

Ja myślę, że taka tęsknota nie kończy się nigdy;) No chyba, jak w końcu się wnuków doczekamy;) Ja jeszcze nie urodziłam drugiego, a już zapowiedziałam, że nie wykluczam trzeciego;) No chyba że mnie we dwójkę zamęczą;)

Hmm fajnie ze myślicie tak cieplo o gromadkach.
U mnie dla równowagi pelen kryzys. Naskoczylam dzis na m.ze mi zabral klucze od garazu i ja z dzieckiem na rskach laptopem torba z zakupami i torebka z parkingu na piechte tarmosze , bo dodzwonic sie xo niego o te klucze nie moglam, ostatkiem sil lokciem napierdalam w dzwonek i drzwi, leon juz jęczy ale nie, nie otworzyl mi... bo siedzial na balkonie pil piwo palil fajke i gadal z kims przez tel.
Wiec nachapalam ze jak myśli ze sa to jego jedyne obowiazki wobec rodziny, pojsc do pracy i reszte miec w dupie to sie grubo myli. Na co on mi ze jak mi nie pasuje to sie rozwiedzmy. Wiec ja powiedzialam ze moze to jedyne rozwiązanie.
Wieczorem oświadczył ze się wyprowadza. Jutro.

Z Bogiem.

reklama
Kuźwa Ewcia u Ciebie widzę kryzys goni kryzys, nie wiem, co Ci napisać kobito, Twojemu chłopu szajba odbiła, nie wiedzieć czemu, co go gniecie w gaciach , zadzwon do matki, zobaczysz co przyniesie juto, badz silna dla małego .

Kooska jak u Was przedstawiają sprawe militarnej agresji Rosji??? Powiem Wam, że naprawdę sie boję

Do góry