reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Wiem co czujeśz..przechodzilam to w pewna majowke jakies 2 lata temu..okropienstwo...laryngolog zlapal sie za glowe bo poszlam dopiero po majowym i jak to powiedzial zapalilo mi sie wsystko..lacznie z jama nosowa dziaslami gardlem i weszlo na zatoki..plus byl taki ze przyjmowalam tyljo plyny i to z bolem...schudlam prze tydzien 3 kg...malzon blendowal mi nawet jajecznice bo tyljo ona wchodila bez wiekszego bolu..a wargi to mi sie doslownie wywinely tak spuchly..jakbym w gebe z piesci dostala

reklama
Z tego co pamietam nystatyna do pedzlowania, sachol do dziasel - bol nie z tej ziemi..plukanki i cos przeciwzapalnego tylko niepamietam co to bylo...cos w saszetkach smakowalo jak mydło..jakas zawiesina..
Chyba to byl nimesil...

Ostatnia edycja:
No mi poki co antybiotyk tez za wiele nie pomaga bo boli dalej. Łoooj ze wytrzymalas sachol to szacun. Nystatyna tez jakos bez szalu. Jeszcze @ dostalam dzis do kompletu pięknego wygladu i dobrego samopoczucia. Oczywiscie od 6 na nogach a m.dosypia bo go głowa boli...

cześć dziewuszki

jeny Ewcia to się porobiło... masakra... wracaj jak najszybciej do zdrówka.

My dzialkujemy ostatni dzień i kończymy wakacjowanie:( ze spaniem jest różnie czasem przespi całą noc, ale najczęściej budzi się i biore go do nas. Najgorzej jest z piciem, on bez smoka chowany, wiec w nocy nadrabia sącząc butle z piciem... musze się za to zabrać:/
Ech... ja mam postanowiłam, że od jutra zaczynam dietowanie. Tarczyca niby unormowa na, wiec mój nadbagaż to raczej moja wina:/ biegać tez bym chciała tylko buty jakieś musze kupić.

To dzialkowanie bardzo służy Wojtkowi. Jeszcze spi;)
Miłego

Hej...jak weekend minal? My dzis caly dzien na miescie..jasiek dzis nie spal caly dzien wiec zasnal juz po siodmaj...wybiegal sie na placu zabaw, nalapal piachu w pampersa, bylismy w knajpie chinskiej..jasko lubi chinszczyzne na szczescie bo my uwielbiamy..ale co sie dziwic..cala ciaze go tym karmilam :-)
Ewcia..jak tam .. lepiej troche czy nadal napiep.....a?

Hej :) u nas dzien w podrozy. Najpierw autem na lotnisko 30minut, samolotem 50minut, pociagiem godzine i znowu autem 15minut. Moje dziecko na szczescie jest cudowne w podrozy i znioslo ja z usmiechem na ustach, zaczepiajac kazda mozliwa osobe. Tylko ostatni odcinek autem pobeczala, bo ile mozna siedziec? Hehe
Noc byla tragiczna i pobudka o 6, wiec ja juz w lozeczku z O. (bo tu gdzie jestesmy musimy spac razem).
Camel Jasko bez drzemki?? - wow! :)

Camel napieprza. Dzis juz byłam na SORze bo kuzynka miala dyzur i mi tego laryngologa zaltwila. Niestety ameryki babka nie odkryła. Na pewno wirusowe po Leonie wiec leczenie tylko objawowe (teraz nie wiem czy sluszny ten Unidox ale juz wybiorę wszystko, pierdziu) Wszystkie mozliwe mazidla i plukanki mam wiec nie miala czym mnie zaskoczyc. Trza cierpieć. Najgorzej ze jak zaczyna bolec to az do ucha mi promieniuje...ale z dwojga zlego dobrze ze to mi ta gebe pocharatalo a nie Mlodemu. Jak on mialby tak cierpieć to makabra by byla, makabra.

My juz w drodze powrotnej na Śląsk. Mlody tez wychasal sie u babci, wiec cala droge spi. Na trawce z psem w polu w sadku no wszędzie był. Przeszczesliwy jak i babcia. No ale rozstania nadszedł czas i od jutra zlobkowa proza :/

No masz i racje ze z dwojga zlego ze ciebie dopadlo...ale moze lepiej by bylo by zamiast ciebie np. Stary pocierpial ;-)
Moze ten nimesil zapodaj sobie...i jakies silniejsze przeciwbolasy....

reklama
Do góry