reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

U nas dzis deszczowo..na szczescie mam dzien wolny..zrobilam zakupy..stary spi po nocy..a my z jachem do babu pojechalismy...jasko zasnal.i czekam az sie obudzi bo wracac czas do domu...

Filipia...odetnij sobie w koncu ta pepowinke ty-ojciec..bo sie tylko zadreczasz...chlop to chlop i nigdy nie zrozumiesz co mu w glowie siedzi..daj sobie spokoj i nie rozmyslaj za duzo..przyjmij rzecz taka jaka jest czyli ze ma cie gdzies i zaakceptuj..bo na sile nic nie zmienisz a tylko fundujesz sobie darmowa hustawke nastrojow...to moje zdanie..jestes osoba dorosla i masz swoja rodzine o ktora musisz dbac..wiec tatus niech sobie robi co chce..a ty planoj swoje zycie bez niego i nie uwzgledniaj go w swoich planach..a jak on bardzo zechce to sie dociebie dostosuje a nie odwrotnie...

reklama
Camel, ja już naprawdę też mam to gdzieś, bo w końcu ile można zabiegać o uwagę kogoś, kto też ma mnie gdzieś, ale trudno. Mi chodzi o to, że mamy niepozałatwiane sprawy, które bardziej mi zmartwień przysparzają. Od dwóch lat próbuję na nim wymóc załatwienie spraw spadkowych, a on się miga. Nakręcił tak, że sama nie wiem jak to rozwiązać, a nie chciałam sprawy stawiać na ostrzu noża. Chciałam mu dać ostatnią szansę, ale jak to nic nie da, to wezmę prawnika i niech on się z nim użera.

Aaaa i zapomniałam;) Właśnie mi stuknęła połóweczka ciąży;)

Ostatnia edycja:
Hej mamusie , ja dziś z jakimś podłym nastrojem ,wszyscy i wszystko mnie wkur...!!! ,ciągle brak czasu ,ciągle w biegu i po co mi to wszystko ?jak i tak zero wdzięczności .

Ewcia - chce ważyć 55 kg a ważę 58 kiedyś chciałam 57 ,ale mi się odmieniło ,a co do biegania to ja to lubię wstaje ok 5 rano i mam godzinkę dla siebie ,spokój cisza wschód słońca i te sprawy .

Jeśli chodzi o szkołę to z kilku powodu nie dietetyka ,po pierwsze po zrobieniu tylko studium nie będę miała uprawnień do tytułowania się dietetykiem (a licencjata już mi się nie chce robić ) nie będę mogła otworzyć gabinetu dietetycznego tylko poradnie zdrowego żywienia ,po drugie studia są dzienne a ja nie jestem w stanie chodzić do szkoły w trybie stacjonarnym z wielu różnych powodów .
A praca kosmetyczki też mi się zawsze podobała więc dlatego wybrałam ten kierunek tym bardziej
,że szkoła jest zaoczna i bezpłatna i do tego w moim rodzinnym mieście więc częściej będę u mamy .

Camel - jeśli chodzi znalezienie czasu to zostaje ci wieczory albo tak jak mi poranki

Filipia- ojcem się nie przejmuj niestety rodzinny się nie wybiera ,mój też wiele razy mnie rozczarował ,ale do tego jestem przyzwyczajona od lat ,nigdy nie mogłam na niego liczyć

Czesc dziewczyny. Dzisiaj intensywny dzien... O. padla po 19. Ciekawe do ktorej bedzie spala :/
nie mam na nic sily. Spakowalam plecak na jutrzejsza podroz, ogarnelam troche, wykapalam sie i jestem wykonczona.
Evi fajny kierunek :)
camel, jak tablet? Zadowolona jestes? Ja juz od dawna korzystam i rzadko odpalam lapka.
Filipia, gratuluje polowki ciazy :) jak sie czujesz?
ewcia zdrowa juz?
wrzucilam kilka fotek z wakacji na grupe. Coraz trudniej robic zdjecia mojemu aktywnemu dziecku... Wasze tez nie potrafia w spokoju usiedziec? :) aaa...przypomnialo mi sie - mialam Wam pisac. W samolocie jakas kobita (okolo 50lat), ktorej baaaardzo przeszkadzalo, ze moja O. biega po pokladzie z jeszcze jedna dziewczynka i swietnie sie bawia, zwyzywala nas od beznadziejnych matek, ktore pozwalaja dzieciom biegac... Steewardesa powiedziala, ze dzieci moga sie bawic, to tamta oburzona poszla do szefa zalogi i nie wiem czym go nastraszyla, ale ten przyszedl i (grzecznie) poprosil, zeby dzieci nie biegaly... Ale byl caly czerwony biedny na buzi.

Kooska..z tableta zadowolona..bo tak tylko na tel nadrabialam zaleglosci i wzrok mi siadl...ja przy kompie rzadko..chyba ze musze...

No to ladnie sie pani oburzyla...moze jakas stara bezdzietna zgorzkniala baba..albo odwrotnie wraca z wakacji od wnukow :-) ;-)

Ewcia...jak tam wasza bostonka???

Elajar..nakazuje...zglos...mam nadzieje ze ta cisza to np nieczynny internet...

Evi przesadzasz. 55 a 57 zadna roznica. To i tak mega szczupla osoba. I Ty wlasnie taka jestes.

Moj m. pojechal dziś z Mlodym do mamusi na wies na popołudnie. Niedawno wrócił i znowu wisi z nia na telefonie. Moze mi ktoś wyjaśnić ten fenomen? Aha i wrócił bez torby w ktorej była butelka mleko i wszystkie pieluchy, które wzięłam.... faceci to idioci.

Kooska nie zdrowa. Wczoraj jeden dyżur i chu pomoglo, dzis dyżur stomatologiczny. ..kazala szybciutko do laryngologa bo nieciekawie to wygląda. Niestety tego nie udało mi się tego załatwić. Znajomy stomatolog kazal mi lykac antybiotyk który na jana z zaprzyjaznionej apteki kupilam a jutro sprobuje przez moja siostre załatwić laryngologa na dyżurze w szpitalu. Ale jest masakra. Nie moge jeść pic i pluc a sliny produkuje litry. Jak przestanie dzialac plukanka znieczulajaca to w nocy wstaje i z bólu płacze.

reklama
Nyststyne mi napisal ten z poz. Smarowalam. Ale pieczenie i żadnych zmian na lepsze a wiecej bólu. Płukania na alkoholu nie wchodzą w grę. Ból znosi tylko glimbax. wbij w google zapalenie jezyka i obejrzyj grafike to zrozumiesz moje cierpienie...

Do góry