reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Koli - super, że tak dokładnie nam sie przedstawiłas, czuje sie jakbysmy beczke wine razem wypiły :)
i fajnie, że wybrałas majówki .
Musze cos na obiad wymyślić ? co dzis jecie.
Elajar , to może faktycznie wzrostowe bóle? a powiedz jak rowerek, bo mam na dniach zamawiać?

reklama
eljar to masz maluszki skoro wicej niż jedno Ci się budzi w nocy..
ja na szczęście wstaję głównie do Dusi i to jest super hiper bo budzi się na jedzenie i idzie dalej spać, jak byłyśmy na cycu a nie MM to tak kolorowo nie było i potrafiła się wybudzać co godzinę...masakra :)

Ormianka Laura z kwietnia 2008 a Klaudia z maja 2013 :D
no ja żłóbka nie chce.. to już moje ostatnie dziecko, jeszcze do tego idealne więc chce z nią posiedzieć a skoro mąż daje radę nas utrzymać to jest super.

mówicie o kupskach...
ja ostatnio się wycfaniłam bo dostałam oliwkę w żelu jonsona (nie wiedziałam wcześniej że coś takiego jest) i smaruję tym dupkę klaudii na bogato .. i jak robi nawet maziową kupę to pięknie wszystko odchodzi :):):)
jak zapomnę to mogę to szorować tysąc razy i jest jak klej...
a sama konsystencja raczej rzadka ale to wpływ mleka hipp bo ma tam jakiś składnik jak kobiece mleko że tą kupę rozluźnia..

Koli na dniach musisz troche nadrobic...
Elajar to nasza super mamuska super Blizniakow Izy i Tomeczka. Oraz 3letniej Anulki...i ciocia naszego przyszywanego honorowego czlonka majowego Adasia zaadoptowanego przez szwagierke Elajar

Nawiasem ( bo jakos sie przyjelo ze pouczam itp) jesli oststni post na forum jest twoj i nie minelo duzo czasu od jego napisania to nie piszemy dugiego tylko edytujemy i dopisujemy jak cos zapomnielismy....

Odnosnie oliwki w zelu mojego uczula..johnson w ogole ma miano uczulajacego...

Ostatnia edycja:
camel to proszę .. fajnie że moja dzidzia z tego samego dnia:)

ja z obiadem mam labę, bo mąż służbowo w Gdyni i jesteśy z nim więc musimy na mieście coś zjeść, jutro wracamy po pracy do domku i już znów kierat gotowania (a ja nie lubię gotować...)

ale chodzą za mną jakieś klopski z kaszą, tym bardziej że moja trójca też pewnie chcętnie to zje ale zobaczymy czy gdzieś to będą podawać za ludzkie pieniądze :)

no musze muszę... a jest jakaś lista mamusiek i dzieci? to zacznę się uczyć na pamięć hehe
powinnam Was wstecz przeczytać ale to ilość stron to powala :)

eljar to na bogato... szacuneczek....!

Spis jest ale nieaktualny...mysle ze poprostu dowiesz sie w trakcie...albo wrzucisz chociaz ze 20 stron wstecz i bedziesz co kolwiek wiedziec

U nas dziś na obiad wątróbka;) Proste, szybkie i smaczne;) Jak ktoś lubi oczywiście;) Z ogórkiem kiszonym.
A żeby nie było, że się lenię, to jeszcze pastę jajeczną z tuńczykiem i twarożkiem zrobiłam;) Mąż mi kupił książkę Ani Starmach i coś próbuję działać, żeby nie powiedział, że nie opłaca się mi kupować prezentów;)

reklama
Do góry