evi26
Fanka BB :)
Dzien dobry przy kawie!
Opoznienie,opoznienie i jeszcze raz.Mloda ma szalony przebierancowy tydzien w przedszkolu.Dzis jest pszczolka :-) Ale rano armagiedon istny!Kredki do malowania twarzy diabel ogonem nakryl.Jak juz w koncu ja wyszykowalam to juz Malizna o sniadanie glosno "prosila".Zjadla miseczke,do cyca i sen oczywiscie z uzyciem mamusi w roli materacyka....I tak wlasnie zjadlam sniadanie i zaparzylam kawe.Uwaga!Witam sie jeszcze w pizamie ;-)
Do diety przyyyystap!Ja za 2 tygodnie.Niestety z Evi slowo w slowo nie skorzystam bo musze cala rodzine karmic.A na 2 obiady to ani czasu ani ochoty nie mam :-) Ale tez juz sie zbieram.Tylko w nastepna niedziele jedziemy do mojej kochanej rodzinki , wiec nie ma co sie ludzic,ze utrzymamy tam diete ;-) Ale po powrocie-wszyscy sa juz poinformowani!Bardzo duzo,cale szczescie, zmieniac nie bedziemy musieli.Jemu zdrowo,niewiele slodyczy wiec tylko musze patrzec na rece co moj luby do pracy zabiera. Bo chleb z szynka to zawsze chleb.Bede mu robic salatki-wszystkim wyjdzie na zdrowie ;-) A Ty Evi jak meza w pracy zywisz?Bo u nas ten problem ze w jego przypadku ta dieta jest wymagana i konieczna.A ja dla zdrowotnosci i jakis 3-4kg ;-)
Rosomaki tylko spokoj nas uratuje ;-) Ewcia ma racje.Nie mozemy sie przejmowac taka pseudo-diagnoza.Jaki autyzm?!Jakim cudem adhd diagnozuja u niespelna rocznego dziecka? Gleboki wdech,wydech i dla spokojnosci umow sie do jakiego kompetentnego lekarza.Chocbys miala i 2 tyg poczekac.Jestem przekonana,ze ta wizyta bedzie tylko i wylacznie po to by obalic jakies glupkowato wyrzucone slowa pani doktor... Bosz...Przerazajace,ze tacy ludzie "lecza"nasze dzieci. Moja Mloda jak sie bawi tez nie reaguje na imie a ma juz 6 lat ;-) A sprobuj sie z nia dogadac jak oglada jakas bajke Obstawiam raczej kwestie podzielnosci uwagi.Chyba,ze ja tez powinnam zaczac sie martwic? ;-) Wiem,ze nie bylo Ci fajnie przeczytac nasze wszystkie wpisy.Ale to w dobrej wierze! A wierze,ze i u Was wszystko dobrze! ;-)
Bosz...jakos nie myslalam jeszcze o urodzinach A przeciez moja pierwsza w kolejce ;-)
Ewcia moja tak nie siada.Wiec nie poprawiam ;-)
Ewcia dzieki,ze mi o klamocie przypomnialas! Ormianka a Ty o dentyscie!
Kooska zabierz siostre na kawe do kawiarni.Zeby sie ubrala,uczesala,pomalowala.Moze pomoze-chocby mialo trwac godzinke?
Moze mnie kijami pogonicie alee ja daje normalne obiady.I skonczyly sie problemy z apetytem.Moze faktycznie posilki sa delikatniejsze ?Ale ziol juz wczesniej dodawalam.Wczoraj opedzlowala calego pulpeta!
Ja mam to szczęście ,że mój m zjada wszystko co mu zrobię je to co ja ,sałatki kanapki ,owsiankę tylko sobie odgrzewa w mikrofali w pracy .