wiolonczela42
Fanka BB :)
to Wy rosół bez mięsa , kości, porcji rosolowych, same warzywa gotujecie??? nigdy nie dodawalam koperku do rosołu, mdła czyli ty miksujesz te warzywa zamrażasz a potem zalewasz woda , czy jak , chodzi mi o wasze zupy dorosłe, bo dla małego też tak robiłam, chciałbym się pozbyć tej jarzynki z zupy, bo kostek nie używam , ale takie mi te zupy bez smaku bez tego, spróbuje jak radzi Camel więcej warzyw i sól , ja kurkume jeszcze dodaje.
Dałam dziś Franiowi wątróbkę drobiową ugotowaną w rosole -nawet zjadł dość trochę.
U nas cudnie w slońcu dziś 22 stopnie pokazywało , pranie wysycha w ogrodzie, cudna zima, oby już zawsze takie były, u nas może przez tydzień od listopada byl śnieg i to niewiele.
Kamicie jeszcze dużo, bo mi Franio coraz rzadziej i coraz mniej ciumka, zaczynam mu dawać mm w butelce
Dałam dziś Franiowi wątróbkę drobiową ugotowaną w rosole -nawet zjadł dość trochę.
U nas cudnie w slońcu dziś 22 stopnie pokazywało , pranie wysycha w ogrodzie, cudna zima, oby już zawsze takie były, u nas może przez tydzień od listopada byl śnieg i to niewiele.
Kamicie jeszcze dużo, bo mi Franio coraz rzadziej i coraz mniej ciumka, zaczynam mu dawać mm w butelce