reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny jestem...chora niestety :(
Kaszel, gil do pasa wiec nieciekawie...teraz oby dzieci sie nie zarazily, a to nielatwe....

Adas jest nasz!!!!! :)

Dzis bylismy na wiosce, Ania uczyla sie jezdzic rowerkiem (prezent urodzinowy od dziadkow (sami wybralismy))...jak na pierwsza lekcje ok, zadowolona :)....tylko jak jednoczesnie pedalami krecic i kierowac.... :)

Wiolonczela- u mnie Ania juz wie do czego służa podpaski...dzis stwierdzila, ze ona tez bedzie zakladac...mowie jej ze na to przyjdzie czas, nie ma pospiechu :)

Co do mężów...to jednak moj nie jest najgorszy, bo pomaga i przy dzieciach i przy pracach domowych. W ciagu tygodnia maluchami zajmuje sie wieczorami, a weekendy sa jego...usypianie, przeiwjanie...ja zazwyczaj wtedy dzialam w kuchni...

reklama
Tatulek oznajmił,że wraca do domu i czy dziecko jeszcze nie śpi, bo ma zabawkę dla niego. Nosz k... on mnie czasami rozp...:wściekła/y:

Ja bym z chęcią M. oznajmiła,że dzisiaj jego kolej... tylko go ciągle nie ma w domu...
Ale w weekend sobie odbije, w końcu mam wymienić garderobę, no nie:-)

Elajar gratulację powiększenia rodzinki, super... a i zdrówka życzę

I żeby już nikomu nie przyszło do glowy na FB się wynosić ;) ja tego portalu nie ogarniam, więc siedzieć mi tu ze mną i dzielić moja niedolę.

Evi tez ankietę ochoczo (jak zawsze ;) ) wypełnie.
Wiolonczela czuje że ją namowimy ;)
A co do m. ja nie swinia zeby się prosić. Jak się nie czuje w obowiazku to takowy mu może zasądzić sąd. I kij w oko. Dziś nawet razu go nie przebral, nie przewinal, nie wiem czy z 10 min miał go na rekach. Chory kuzwa a na balkon na fajeczke poleci. Nie kontynuujmy tego tematu bo kogoś zabije :D

Ormianka ja mam trzy źródła na nexta. 1. Wyjazdy do GB (no poki co jeden i chyba szybko się nie skuszę na kolejny ;) ) 2. Prezenty z GB od Młodego chrzestnej 3. Ciuchland - Mlodemu juz nakupilam spodni ze do wieku przedszkolnego ma, ale jak widzę jak ten towar szybko się "zużywa" to nie mam żadnych wyrzutów, tym bardziej ze stan jak nowe. I to źródło nie ukrywam jest główne. I wolę niż te prezenty bo my z gustem bardzo się mijamy :/ A tak wybieram sama :) Ale fakt faktem że bawelna jakas inna :) zagraniczna :)

M. trzeba było powiedzieć ze dziecko siedzi ogląda różową landrynke i na niego czeka....sic!

Elajar micha sama się cieszy :happy: Niech rośnie zdrowo!! Adam...zawsze miałam słabość do tego imienia. Taka biblijna słabość ;)

Ostatnia edycja:
Elajar super wieści , teraz życzyć powodzenia i sukcesów wychowawczych , jaki macie rowerek???
Uwielbiam szmateksy , kocham , to jedna z form mojej relaksacji , po bibliotece,to też uwielbiam lazenie szukanie ksiązki , czytanie recenzji,ten zapach

Ormianka on sie ma bawić o 22 tą tatusiową zabawką?

Ormianka koniecznie pochwal sie ciuchami

rowerek taki wybralismy, Ania wybrala kolor czerwony, calkiem fajny, wyglada na mocny i mam nadzieje, ze posluzy jeszcze mlodszemu pokoleniu choc do nauki jazdy........SUPER ROWEREK 16! 5 kolorów BMX Rower + GRATIS (3950635682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ewcia-ja mam konto na fb razem z P., ale my zalozylismy w badawczych celach rodzinnych....,ale nigdzie nie uciekam
Mi nawet na BB czasu brak....

P1050983.jpg

Załączniki

• P1050983.jpg
    P1050983.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
My w tym roku własciwie za 3 tyg planujemy zakup rowerka, polecasz?, moja córka wysoka jest 116 cm już ma, nie będzie za mały

Ostatnia edycja:
Wiolonczela, nie ma za co przepraszac :) oczywiscie, ze pomyslalam o tym, dlatego mam z nimi umowe, ze jesli bedziemy im przeszkadzac, to maja szczerze powiedziec a znam ich dobrze i wiem, ze to zrobia jesli taka chwila nastapi.

Cześć dziewczyny , napiszę na pewno tylko musze znaleźć chwilkę dla mnie to przyjemność podzielić się moja wiedzą ,jeszcze lepiej jak będę mogła komuś pomóc
Myślę ,że jeszcze dziś się za to zabiorę .

Elajar - bardzo się cieszę ,że wszystko poszło bez problemu i Adaś zostaje z kochającymi rodzicami ,dużo zdrówka dla was :)

Ostatnia edycja:
Fajnie Evi. Byłoby git jakbyś znalazła czas. Ja na śniadanko opitolilam dwa kawaleczkk roladki ze szpinakiem serkiem almette i wędzonym łososiem. Upieklam sobie w piatek bo myślę że to całkiem zdrowe zastepstwo kanapek.

reklama
Witam z rana.
Ale pogoda. Troszkę taka jak mój humor.
Mi od rana chłop psuje humor. Co tam od rana, już w nocy. Chapałam mu, że nawet mi dziecka nie przyniesie w nocy. To przyniósł, tylko od razu zaznaczył, że lepiej, jak już mały zostanie w łóżku, bo jemu się drugi raz nie będzie chciało wstawać.
Poza tym jest koniec lutego, trzeba kwity do skarbówki pozanosić, a on to zgubił, o tym zapomniał, tu nie ma podpisu i mówi, że wieczorem pomyśli. Czegoś tam nie zrobił, bo weekend, ale ja w sobotę mogłam siedzieć i wszystko przeglądać, z dzieckiem na kolanach, bo mężuś odpoczywał. Krew mnie momentami zalewa na tą jego beztroskę.

Wy tak dietujecie, a ja wczoraj wieczorem kubek lodów zeżarłam pod film;) Obejrzeliśmy "Ambasadę". Film nie jest wybitny, ale ja się pośmiałam;) Więc jak ktoś się chce odmóżdżyć, to polecam;)

A u nas dziś na obiadek zapiekany dorsz z sosem koperkowym.

Do góry