reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Witam;)
Dziecię mi w końcu zasnęło. Padło samo w pozycji na jamochłona;)
A ja siedzę wkurzona, bo sprawdziłam konto. Jak się robi interesy z rodziną, to do płatności jest się na szarym końcu. Bo to rodzina, to może poczekać. Ech, szkoda gadać, a już myślałam, że coś do niektórych dotarło.

A ja nie wiem co się z moją wagą dzieje. Różnica 4 kg w parę dni. A pisząc to wpieprzam chipsy;)

Walentynki, walentynki. Planów brak;)

reklama
Na szczęście w dół. Bardziej podejrzane wydało mi się ostatnie ważenie, gdzie było w górę. Ale tak szczerze, to ja zawsze jadłam co chciałam i byłam chudziną. Potem, jak z M. zamieszkaliśmy na jakiś czas pod Warszawą, to się zaczęło. Imprezy, piwko, kebaby i tak cały czas i mi się przytyło. Teraz, jak zmieniłam tryb życia, to schudłam, ale brzuch jednak został. I trzeba się chyba w końcu zmobilizować, bo bez ćwiczeń nic z tego nie będzie.

No wkurzona jestem, bo miałam plany wybrać się po fotelik w końcu samochodowy i może spaceróweczkę, a nie chcę ruszać swojego konta;) Taka chytra jestem;) Co do spacerówki, to macie jakieś pomysły na lekką, przenośną, bo ja się wcale nawet nie rozglądałam?

Kurcze dziewczyno na -4 kg niektórzy muszą miesiąc pracować.
Co do spacerówki i fotela to moje doświadczenia są tu już znane :)
A kto ma doświadczenie z blokadami? Żeby nie badziewie. Leon juz smiga na szufladach. Paluchy tez juz przycial :/

Witajcie,
widzę o odchudzaniu... Ja też coś zmieniłam, a mianowicie staram się nie jeść chleba, pić minimum 2,5l wody, nie jeść zawiesistych zup, ziemniaków. Ćwiczeń nigdy nie lubiłam bo mnie to nudziło. No i mam nadzieję, że to coś pomoże.

A walentynek nie robimy, nie mamy za co. Warsztat przecież sam się nie zrobi :no: No ale chciałabym gdzieś pójść, zostawić dzieci, odetchnąć, zapomnieć w ogóle że mam dzieci (to niewykonalne niestety), ale nie dość że kasy nie ma na takie duperele, to jeszcze mąż chory.

A ja nie uwazam czegos takiego jak walentynki..sztuczne, komercyjne swieto...wole bysmy pamietali o swoich osobistych rocznicach i je celebrowali...chocby nawet dzien naszego pierwszego pocałunku czy pierdniecia ale wiem ze to nasze święto a nie jakas sztuczna data ktora ktos wymyslil i sugeruje ze wlasnie dzis mam kochac nnajwięcej i swietowac swoja wielka milosc..no i oczywiscie..kupowac kupowac kupowac slodko pierdzace serduszka ciasteczka torciki misiaczki kwiatuszki itp. Wole taki upominek ale w dzien powszedni ot tak z porywu serca a nie bo inni kupuja i nie wypada nie kupic toc to sa Walentynki

Ostatnia edycja:
Ech... Filipia moje upragnione 4 kg;)
Do pytania o blokady się przyłączam, bo u nas sa takie żeby nie wysuwał przez co ciagle psluchy poprzycinane. W kuchni sprawdza się kijek ale w sypialni juz gorzej

reklama
No widze ze odchudzanie pelna para..jq na diecie i od wczoraj rower, za jakis czas dorzuce hula hoop, pochwale sie..w ciagu tyg -1,8kg ale to dlatego ze poczatek diety, za tydzien juz nie bedzie tak spektakularnie bo organizm przywyknie do diety ale w tym tyg zafundowałam mojemu cielsku szok.... Duuzo jeszcze przede mna...ale mam juz dosc tego wieloryba w lustrze, bo zaczynam diete od 85kg...chce dojsc do 65-68kg w takiej wadze czulam sie najlepiej...w kazdym razie juz o te 1,8 mniej...bedzie ciezko ale chce isc do sklepu pierwszego lepszego i cos sobie kupic a nie szkac butikow dla sloni...

Doczytałam. Mam to samo, zaczynam od 86,5 w sumie a chce skończyć na 65, chociaż moim marzeniem jest 55.

Co do wózka, to ja planuję przenieść młodą na wiosnę do a'la takiego: BEZPIECZNY I LEKKI WOZEK SPACERÓWKA ATEST 4 KOLOR (3945622757) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Chociaż ma swoje wady, to jednak jest leciutki i można go wziąć do samochodu bez stresu że się nie zmieści.

Do góry