Cześć babeczki, Bosz ale Wy będziecie wszystkie chude , po tych dietach , same miss.
Ja tez bym musiała cos tam ujędrnić , bo mój brat się żeni i świadkiem będę i mój były tam będzie więc przydaloby się zrobić wrażenie, wiecie o co chodzi ....
A nie było mnie, bo szpital sobie załatwiam - mam skierowanie na wycięcie pęcherzyka i na gastroskopie ide , bo mam 6-krotnie przekroczone normy helicobakter, mój internista stwierdził , ze już długo nie widział takiego imponującego wyniku, poprosił bym zaprzestała karmić i wzięła sie za leczenie, no nic jak na gastroskopii wyjdą wrzody, to kończe i wezmę te cholerne antybiotyki , poza tym mały powoli i tak coraz mniej cyckuje .
Co do ćwiczen ja czasami zapuszczam sobie zumbę na kinekcie , ale jak skończe jakiś taniec i wyskakuje mi spaliłas 15 cal, to mi się odechciewa.
U nas tez swietna pogoda, pewnie nie tak jak na zachodzie, ale nieźle pranie mi na polu wysycha.
Co do prawo jazdy ja zrobiłam przed ciążą , zdałam za pierwszym razem, egzaminator człowiek złoto , niech chłopina w totka wygra, albo niech się w nim jakaś 20-latka zakocha , po drodze 3 razy byłam pewna , że oblałam , raz nawet wysiadłam , bo mi kazał i ide na jego miejsce, a on do mnie , co Pani robi? proszę sprawdzić , czy prawidłowo Pani zaparkowała ale od tego czasu nie jeżdżę, nie wierzę w swoje umiejętności , boję się, ale też zamierzam to zmienić, muszę w siebie jakoś uwierzyć, moze wykupię jeszcze parę jazd i wio. Prawo jazdy w portfelu a mnie wozi mąż -wstyd