Witam aktywne forumowiczki
Pozostale nam zapadły w sen zimowy?
Ależ pogoda...ale i tak trzeba się bedzie wynuzyc po chleb i cebule. Pojedziemy, jak to Mdła mówi, klamotem. Moze ma jakieś właściwości windstopera
Dziec odmawia drzemki od 40 min a ja wciąż go przekonuje że mu sie chce spać. Pewnie znowu pół godzinki i heja. Nawet kawy nie wypje jak człowiek.
Wiolonczela stuknieta tak. Ciocia samo zło
Robotę wypieram na razie z umysłu. Znaczy decyzję w mojej sytuacji bo generalnie do ludzi bym poszła. Podglądam regularnie portale pracowe żeby wyhaczyc cos alternatywnego. Niestety dajesz filtr lubelskie a tam: przykro nam, nie mamy ofert spełniających Twoje oczekiwania...
Po nowym roku będę uskuteczniac wojne podjazdowa u męża. Może też wyjaśni się coś z jego leczeniem.
Ja tam z roboty wychodzilam o północy
ale wiadomo sama, dziecko w brzuchu, mąż daleko, gdzie się spieszyć? Do zimnego, pustego, wynajetego mieszkania? Zdobywalam kapitał, ktory mam nadzieję zaprocentuje w przyszlosci...Heh czy się tylko nie przejade? Robilam juz rozpoznanie zlobkowe. Cos tam maja prywatnego. A propo: szczepicie na ospe? Pielegniarka mi wczoraj powiedziala ze jak dziecko chodzi do zlobka to mozna mieć za darmo to szczepienie.