reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
George! 7th heaven!!!!!!! :-) Musi być fajnie mieć tak dużą rodzinę, jak w tym serialu "Siódme niebo" :-) Uwielbiałam <3

Uwielbiam ten film:-)

Witam nową forumkę;-)

Kurka wlasnie się dowiedziałam, że mój mąż dzisiaj wróci nad ranem, a jak dobrze pójdzie to w środku nocy:crazy: Gdyby nie fakt, że pracuje z szwagrem to bym go chyba zaczęła podejrzewać o jakiś romans:szok: Kurka byle do środy ( wtedy otierają ten przeklety sklep i tym razem nie ma już mowy o przesunieciu terminu) bo już mam dosyć tych nocnych powrotów...ja....a co dopiero mąż.

Ja też się witam już wtorkowo:-)
Na szczęście humorek ciut lepszy niż wczoraj:)

Kessy witam, rozgość się :)

Z moich (.)(.) zaczyna lecieć siara, na razie tylko z jednego, ale to kwestia czasu (pamiętam jak w pierwszej ciąży budziłam się rano z takimi plamami na koszulce) :-p

Kaja to też będzie moje 3 dziecko, tzn. mam córkę i jeszcze od 2 lat wychowuję moją kuzynkę (obie mają po 12 lat), tęż się boję jak damy radę się zapakować do samochodu, mimo, że mamy kombi :-p

Ja mam tak ja pisała Zapominajka, czuję ruchy tam gdzie akurat się ulokowało dziecko:-) czasem na dole, ale najczęściej po lewej stronie brzucha.

Witam po wesołej nocy:confused:
J wrócił o 2 w nocy, wstałam odgrzałam mu obiad, wpuściłam do domu naszego kociambra i pech chciał, że byłam zaspana i nie przyjrzałam się dokładnie łobuzowi zanim go wpuściłam. Otóż Dyźkowi najwidoczniej znudziło się towarzystwo psiaka i upolował sobie nową ,,funfelę,,. Cudak jeden przyniósł w pyszczku żywą mysz:shocked2:ileż było kombinowania, żeby ją wykurzyć na dwór:-D w końcu sie udało tylko teraz kociamber jest SILNIE obrażony i prycha na mnie jak chcę go pogłaskać:szok:

Wczoraj tuż przed zaśnięciem mój okruszek znowu przypomniał o sobie:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć piękne;
Kitka też bym była obrażona, co się kotu dziwisz :sorry2:
I w ogóle jak mogłaś. On ci obiad na dziś przyniósł, zupę mogłabyś ugotować, a ty w ogóle nie doceniłaś tego gestu!

Aśka jesteście rodziną zastępczą?

My dziś w końcu jedziemy auto odebrać :tak:
Nareszcie

reklama
Do góry