reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
George! 7th heaven!!!!!!! :-) Musi być fajnie mieć tak dużą rodzinę, jak w tym serialu "Siódme niebo" :-) Uwielbiałam <3

Uwielbiam ten film:-)

Witam nową forumkę;-)

Kurka wlasnie się dowiedziałam, że mój mąż dzisiaj wróci nad ranem, a jak dobrze pójdzie to w środku nocy:crazy: Gdyby nie fakt, że pracuje z szwagrem to bym go chyba zaczęła podejrzewać o jakiś romans:szok: Kurka byle do środy ( wtedy otierają ten przeklety sklep i tym razem nie ma już mowy o przesunieciu terminu) bo już mam dosyć tych nocnych powrotów...ja....a co dopiero mąż.

Ja też się witam już wtorkowo:-)
Na szczęście humorek ciut lepszy niż wczoraj:)

Kessy witam, rozgość się :)

Z moich (.)(.) zaczyna lecieć siara, na razie tylko z jednego, ale to kwestia czasu (pamiętam jak w pierwszej ciąży budziłam się rano z takimi plamami na koszulce) :-p

Kaja to też będzie moje 3 dziecko, tzn. mam córkę i jeszcze od 2 lat wychowuję moją kuzynkę (obie mają po 12 lat), tęż się boję jak damy radę się zapakować do samochodu, mimo, że mamy kombi :-p

Ja mam tak ja pisała Zapominajka, czuję ruchy tam gdzie akurat się ulokowało dziecko:-) czasem na dole, ale najczęściej po lewej stronie brzucha.

Witam po wesołej nocy:confused:
J wrócił o 2 w nocy, wstałam odgrzałam mu obiad, wpuściłam do domu naszego kociambra i pech chciał, że byłam zaspana i nie przyjrzałam się dokładnie łobuzowi zanim go wpuściłam. Otóż Dyźkowi najwidoczniej znudziło się towarzystwo psiaka i upolował sobie nową ,,funfelę,,. Cudak jeden przyniósł w pyszczku żywą mysz:shocked2:ileż było kombinowania, żeby ją wykurzyć na dwór:-D w końcu sie udało tylko teraz kociamber jest SILNIE obrażony i prycha na mnie jak chcę go pogłaskać:szok:

Wczoraj tuż przed zaśnięciem mój okruszek znowu przypomniał o sobie:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć piękne;
Kitka też bym była obrażona, co się kotu dziwisz :sorry2:
I w ogóle jak mogłaś. On ci obiad na dziś przyniósł, zupę mogłabyś ugotować, a ty w ogóle nie doceniłaś tego gestu!

Aśka jesteście rodziną zastępczą?

My dziś w końcu jedziemy auto odebrać :tak:
Nareszcie

reklama
Do góry