reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jak robicie te obrazki w jakim tyg ciazy jestescie?
Najpierw msisz sobie taki suwaczek stworzyć. Najłatwiej to zrobisz jak klikniesz na suwaczek którejś z nas ;-)
Ustawiasz swoje dane, a potem:
wchodzisz w ustawienia, sygnatura, edytuj sygnaturę i wklejasz. Zapisujesz i ci się samo odlicza.
Monika Mroczek
Początkująca w BB
A jak zrobic zeby sie pojawial tak jak wam pod odpowiedziami?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No tak jak napisałam
Monika Mroczek
Początkująca w BB
Dziekuje
Zapominajka ty juz jestes w drugiej ciazy czujesz juz ruchy? ja nie moge sie doczekac kiedy maluszek da znac o sobie kopniakiem, nie dawno bylam na usg ale nie pokazalo malenstwo sie Juz od malenstwa pokazuje ze bedzie wstydliwe ale w srode nastepne USG i ostatnie bo jestem w szwecji a tu robia tylko jedno usg na cala ciaze, mam nadzije ze sie pokaze. A jak samopoczucie? Mnie bardzo boli glowa czasem bez tabletki nie da sie funkcjonowac, wogule moja ciaza byla ciezka od poczatku mam nadzieje ze usmiech maluszka wszystko wynagrodzi
Zapominajka ty juz jestes w drugiej ciazy czujesz juz ruchy? ja nie moge sie doczekac kiedy maluszek da znac o sobie kopniakiem, nie dawno bylam na usg ale nie pokazalo malenstwo sie Juz od malenstwa pokazuje ze bedzie wstydliwe ale w srode nastepne USG i ostatnie bo jestem w szwecji a tu robia tylko jedno usg na cala ciaze, mam nadzije ze sie pokaze. A jak samopoczucie? Mnie bardzo boli glowa czasem bez tabletki nie da sie funkcjonowac, wogule moja ciaza byla ciezka od poczatku mam nadzieje ze usmiech maluszka wszystko wynagrodzi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie
Coś mi się dzieje z forum, że czasem nie pokazuje postów nieprzeczytanych i nie wiem, od której strony mam zacząć. No, ale trudno.
Wiem, że Twoje zdjęcia, kaja, są świetne!!!:-)
Monika Mroczek - witaj, bo chyba pierwszy raz Cię "widzę" ;-)
Ja też mam bardzo często bóle głowy, pomaga mi na szczęście Apap extra, ale staram się rzadko zażywać.
Coś mi się dzieje z forum, że czasem nie pokazuje postów nieprzeczytanych i nie wiem, od której strony mam zacząć. No, ale trudno.
Wiem, że Twoje zdjęcia, kaja, są świetne!!!:-)
Monika Mroczek - witaj, bo chyba pierwszy raz Cię "widzę" ;-)
Ja też mam bardzo często bóle głowy, pomaga mi na szczęście Apap extra, ale staram się rzadko zażywać.
Monika Mroczek
Początkująca w BB
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tak ja już czuję ruchy i to od dłuższego czasu. A maluszek śliczny. Znasz płeć?
Monika Mroczek
Początkująca w BB
Nie stety nie nie chcialo sie pokazac,ale moze w srode bede wiedziec, chciala bym, z przeczucia mam ze chlopiec ale sie okaze:-) czekam z niecierpliwoscia na kopniaki. To moje pierwsze dziecko mowia ze ruchy kolo 22tyg beda, ale czuje czasem laskotania w dole brzucha i mam taka nadzieje ze w czesniej kopnie.
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Łaskotanie to może być to, a taki kopniak fest za wiele tygodni
Nanu czekam tu na wieści i dzisiaj ja się denerwuję...
Nanu czekam tu na wieści i dzisiaj ja się denerwuję...
Podziel się: