reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Oooo, przylazła zguba:-D..

FRAMAMA, w Szwecji uwazaja za norme zjawisko " mozg w ciazy".. I to jest jak boga noga prawda..
Ja bylam ostatnio dac mocz do badania, dostalam kubeczek, poszlam , wysikalam sie , siadajac myslalam : nareszcie.. Tak mi sie chcialo siku. Wyszlam. Wyrzucilam pusty kubek. I wyszlam z przychodni. Na parkingu cyknęłam....:D

reklama
Kaja niezłe. Ja też mam takie przypałki :zawstydzona/y:
Ale nic to. Skończy się ciąża, a potem laktacja to wrócę do myślących standardowo :-p

Witam, witam, ja sie rozkoszuje już drugi dzień długim weekendem bo nowy rok islamski sie zaczął.Pogoda piękna, wiec poszwedalismy sie po parku.
Ale nadrobilam wszystko.
Kora, b mi przykro z powodu corci.Wiesz, jak byłam dzieckiem, moi rodzice byli w podobnej sytuacji, pamietam jak sie zamartwiali. Pamietam jak mi robiono biopsje węzła chlonnego, mama chyba bardziej to przeżywała niż ja. Ale mimo słabych wyników krwi okazało sie,ze to były nawracajace zapalenia węzłów, a nie nic gorszego. Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki!!!

Nie wiem czy to pogoda, czy długi weekend, ale zupełnie fajnie sie czuje. Nie ma mdłości, nawet drzemki popoludniowej, wiec chyba wracamy do normalności.

Eklerka, super,ze dziewczynka wyszła:-) Tez bym chciała...A lekarze już coś mówili czy coś widać na USG?

Oooo, przylazła zguba:-D..

FRAMAMA, w Szwecji uwazaja za norme zjawisko " mozg w ciazy".. I to jest jak boga noga prawda..
Ja bylam ostatnio dac mocz do badania, dostalam kubeczek, poszlam , wysikalam sie , siadajac myslalam : nareszcie.. Tak mi sie chcialo siku. Wyszlam. Wyrzucilam pusty kubek. I wyszlam z przychodni. Na parkingu cyknęłam....:D

Hhehehehe. Ja ostatnio sie lapie ze chce wkladac brudne talerze do lodowki zamiast do zmywarki, normalnie szalenstwo hehehehe

Witam
Pogoda u mnie nadal mglista ale zdobylam sie na wyjscie na spacer i na zakupy, wkoncu cos na obiad musze przygotowac, mam ochote na pieczen i surowke z pora, ale co wyjdzie z tych checi zobaczymy.

Zapominaka mowisz ze jak skonczy sie ciaza i laktacja, kurcze ja mam wrazenie w takim razie ze trwan w tym "dziwnym stanie" od dwoch lat i pewnie jesze kolejny rok przede mna hehehehehe chlop mi sie zalamie :-D:-D:-D

Przyszła George, a ja od razu pomyślałam o sytuacji w Izraelu i Autonomii Palestyńskiej. Od rana oczywiście łzy w oczach i pytanie, czemu nie można Izraela wysadzić w powietrze i zetrzeć z mapy świata :-(

Ciążowe bezmózgowie <3

George, w końcu mieszkasz na Bliskim Wschodzie, a jak napisałaś o islamskim nowym roku, od razu mi się przypomniało ;-) Nic osobistego :-p

Framama, założę się, że Kaja ma na myśli to, że kobiety w ciąży cierpią na brak mózgu :-D

reklama
No cos w ten desen:D
napewno na maksymalne zakręcenie..a pije do posta:-D..

Ale juz sie uspokajam bo ide na zebranie..

Ostatnia edycja:
Do góry