reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kochana bo rogal świętomarciński to nie byle jaki rogal. W Pńu są certyfikaty dla tych cukierników, którzy normy spełniają...

Mnie się wołowina nie śniła, ale mojej psicy pewnie czesto się takie przysmaki śnią :-D

reklama
Ooooo, mojemu też :-) Wczoraj dostał olbrzymie wędzone ucho wołowe i miał frajdę ze dwie godziny z obgryzania. Uwielbiam, gdy ma z czegoś frajdę ten gamoń mały :-D

ANIA Z ZIELONEGO WZGÓRZA na Polsacie!!!!!!! <3

Ostatnia edycja:
citrus, ja rogale Marcina to kupuję w cukierni Justynka, w Gdyni są na każdym kroku i uważam że słodkie masakrycznie ale bardzo dobre :cool2:

Siemanko,

Nie miałam ostatnio czasu do Was naskrobać.

Citrus śliczne ubranka, ja czekam jednak do potwierdzenia siusiaka i dopiero coś kupię.

Uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza, całą serię przeczytałam jak byłam nastolatką, a odsłonę filmwą najbardziej lubię właśnie tą.

Wczoraj byliśmy na rodzinnych imprezach, a dziś odpoczywamy.

U mnie wszystko ok.

Pozdrawiam Was serdecznie.

Citrus bodziaki super ja jutro mam wizytę i jak dowiem się jaką płeć noszę pod sercu to od razu polecę i coś zakupię.
A propo wizyty to strasznie się denerwuję. Mam nadzieje, że z dzidzią wszytsko ok.

A przed chwilą skończyłam robić ciasto marchewkowe. O mały włos a nie byłoby marchewkowe, bo zadowolona wylałam mase na blaszkę, wkładam do piekarniku a nagle mnie olśniło, że zapomniałam o marchewce. I spowrotem ciasto z blachy do michy i marchewka dołączyła. W porę się zorientowałam.
Ale w domu tak ślicznie pachnie cynamonem mniam

reklama
Kochane bierzcie

uid_f0d7f0d10a433734ba684d857964b8a81257338217350_width_700_play_0_pos_3_gs_0.jpg

A ja Anie też uwielbiam i ekranizację też właśnie tę.

Do góry