reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzień dobry :)

Witam wszystkie nowe mamy :)

Ja już od 6.30 na nogach, byłam na badaniach krwi itp. Sobota, to jedyny dzień, kiedy mogę. A kolejka niesamowita...

Wczoraj dopadło mnie przygnębienie, bo znów jakieś plamienia mi się pojawiły. Ech, może taka moja "uroda" w tej ciąży? Postanowiłam, że jeśli się to powtórzy i nie przestanie do wtorku, to złożę mojej gince niespodziewaną wizytę.

Trzymajcie się:-)

Dzień dobry!
U nas kaszlu ciąg dalszy. Niecierpliwie czekam, aż antybiotyk zadziała i wytępi :dry:

Kalkulator koloru oczu fajny. W przypadku Igusia się sprawdza w każdym razie.

witam wszystkie Majowe mamusie:))
jestem w 14 tygodniu ciąży i bardzo chętnie poplotkuje z przyszłymi szczęśliwymi mamusiami:))

Hej dziewczyny!!!
Ja tez mam termin na maj.Tak Was troche podczytuje od kilku dni, moge tez do Was dolaczyc?

Witajcie!!!
Zapraszamy :tak:

Dzień dobry :)

Witam wszystkie nowe mamy :)

Ja już od 6.30 na nogach, byłam na badaniach krwi itp. Sobota, to jedyny dzień, kiedy mogę. A kolejka niesamowita...

Wczoraj dopadło mnie przygnębienie, bo znów jakieś plamienia mi się pojawiły. Ech, może taka moja "uroda" w tej ciąży? Postanowiłam, że jeśli się to powtórzy i nie przestanie do wtorku, to złożę mojej gince niespodziewaną wizytę.

Trzymajcie się:-)
Współczuję. A nie masz czasem terminu @?
Może stąd te plamienia.

Zapominajka, nie wiem, już chyba straciłam rachubę @. A ostatnio lekarka mówiła, że może łożysko będzie mi się lokować koło szyjki i dlatego. Ja to chyba nie zaznam spokoju w tej ciąży...
Ale pocieszała mnie, że sama w drugiej ciąży miała do 16 tygodnia krwawienia, nawet nie plamienia, a potem przeszło. Liczę na to samo:dry:

Co do kaszlu, to czasem bez antybiotyku się nie obędzie:no: Kuba na wakacjach też kaszlał, coś z krtanią miał, no i w końcu antybiotyk pomógł. Musisz uzbroić się w cierpliwość.

Cześć dziewczyny u mnie zimno strasznie ale mam ochotę iść na spacer świeże powietrze wskazane

widzę że tu macie kalkulator koloru oczu a widziałyście może kalendarz Chiński odnośnie płci w jakich miesiącach chłopak w jakich dziewczyna :) ?? jesli nie to podam wam stronę fajnie mi tu wychodzi że córka moja siostra ma córkę i wyszło też że córka podobno sprawdza się w 80 % :)

Chiński Kalendarz Płci ~ Jak Zaplanować Płeć Dziecka / Planowanie Płci Dziecka

Jak to juz gdzies jest to wybaczcie :)

Ostatnia edycja:
Agara a zimno u ciebie to ile stopni? ;-)

A kalendarz o którym piszesz u mnie w pierwszej ciąży się nie sprawdził. Teraz zobaczymy :-D
Szanse są 50/50

reklama
Rano o 7 było -5

Jasne że to nie jest 100% pewności te kalendarze wyliczenia itd ale dla samej zabawy można zobaczyć :) a i tak za kilka tygodni sie przekonamy same :) A ty Zapominajko chyba najprędzej bo u ciebie 14 tydzien co ja gadam zaraz 15 :) u mnie dopiero leci 10 wiec mam jeszcze czas a wizyta dopiero 20 list. jak mowilam wiec jeszcze 3 tyg :)

Do góry