reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Kurcze Kooska juz nie stoję za wiele na nogach. Raczej non stop na dupie.
Czyli chcesz zmienić pracodawcę. Ja właśnie też myślę o złożeniu cv bo znalazłam ciekawą ofertę. Zastanawiam się tylkoo czy mi się chce znowu zmiany. No i czy nie oznaczałoby to powrotu do nocnej zmiany w domu. Ale wysłać nie zawadzi. Przekonać się co dają i dopiero później się zastanawiać.

reklama
Jak non stop na dupie to tez chyba niedobrze dla nog :p hehe Ale ogolnie juz lepiej?
Wiecie czy mozna wejsc na te nasza prywatna grupe przez telefon? Jesli tak to jak? A jesli nie to dlaczego??

Kurcze camel nie moge wejsc w tego linka. A gdzie mam na stronie forum szukac naszej grupy?
Sorry za takie glupie pytania, ale ja tego forum nie ogarniam...

kooska musisz wejsc w pelna wersje strony powinno byc na samym dole po wejsciu w ten link bo w mobilnej wersji strony cie nie zaloguje

reklama
Do góry