reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Wiolon...az takiego apetytu nie mam...udka na jutro, chlop sobie wezmie do pracy, kurczaka w galarecie tez i dla mnie na sniadanie.... a pizza,..taki grzeszek pozegnalny bo ide na diete,..wygladam jak slon morski....

reklama
Wiolonczela to tylko znajomy badz bardziej przyjaciel z dawnych lat :) nic wiecejnas nie laczy.
aniazetka zazdroszcze tych wyjazdow :)
camel my tez pizze wciagnelismy na wieczor :)

Camel ja nie wiem czy to ma sens to odchudzanie, ja bede sie starała trzymac fason do kurtki i sukienku co sobie kupiłam w zeszlym roku, ale tak to ja nie wiem, czy ja dam rade, co innego jak miałam motywacje, ta cukrzyca ciązowa to było dla mmnie wybawienie, slub mojego brata również i chęc zrobienia efektu wow, wiecie po co , ale teraz, ja jednak lubię żreć tylko szkoda mi tej sukni i kurtki

Wiolon...leze i kwicze....ubawilam sie tym postem....

Ja tez lubie dobrze zezrec...bo lubie gotowac...tylko zle sie czuje z tym bagazem...i wiem ze musze sie doprowadzic do ludzkiego wygladu...
Po prostu zle sie czuje z soba i wstydze sie strasznie tej nadwagi....tylko musze pczekac az bede mogla cwiczyc....bo bez tego ani rusz...waga stoi...

Przed nastepna operacja chce wazyc duzo mnej...bedzie mi latwiej dijsc do siebie jak bede lzejsza...

Dzieciory uśpione, kolacja zjedzona, można zasiąść;)
Wykąpaliśmy Zośkę o 21.30, bo wcześniej królewna spała. Najadła się i śpi dalej. Mam nadzieję, że pośpi tak ładnie, jak wczoraj.
Co do odchudzania, to ja nawet nie wiem ile ważę po porodzie. Ogółem ze mną nie jest tak źle, tylko brzuszydło. I to już nawet nie chodzi o dwie ciąże, ja już wcześniej w tej partii ciała byłam rozrośnięta. Dojdę do siebie i biegiem na jakieś fitnesy;) Mam niedaleko siebie taki klub. Właścicielką jest żona jednego z chłopaków z Ani Mru Mru. Klub skierowany do kobiet, zwłaszcza matek, są nawet zajęcia, gdzie można chodzić z niemowlakiem;)

Camel a co oni Ci tam powycinali??? Camel popieram i daj znac jak Cie dopingowac, ja wszystki proponuje diete cukrzycowa dla kobiet w ciązy, jak gadam ludziom , że nie przytyłam w ciązy ani kilograma to patrza na mnie jak na idiotkę, szkoda,że karte ciązy mam w szpitalu wojewodzkim, bo bym ją ogólnie udostępniła, ostatnio na studiach jedna laska gadała że 10 kg to zdecydowanie za malo w ciązy , jak jej powiedziałam że ja nic, i że mój lekarz powiedział że ok to chyba miała mnie za konfabulantkę a był moment że na kolejnej wizycie wazyłam mniej niz na wczesniejszej, az sama sie wystraszyłam czy z małym wszystko ok i dopytywałam mojego lakarza, powiedział, że bez obaw, choc on to urodzony optymista, a ja serio nie mialam w planach isc na rekord i chudnac w ciązy tylko sciesle stosowałam poleconą mi przez dietetyczkę w szpitalu diete cukrzycową..

Fifcia Ty to narazie sie wyśpij,bo wiesz jak jest i podziwiam że Ty zamiast leciec pod kołdre, to zasiadasz do neta, moze jeszcze sie nie przyzwyczaiłas po fifiastym do luksusu snu, ale ciesze sie , ze jestes i ze go nie potrzebujesz

Ostatnia edycja:
Wiolon...torbiele, jakies ogniska endometriozy, zrosty i zrobili drenaz...mieli jeszcze usunac wyrostek tak na zas ale nie starczylo czasu...

Ide na kontrole i dowiem sie kiedy chociaz na rowerku stacjonarnym moge..bo hula hoop na razie odpada....chyba ze stepper wycoagne z piwnicy...

Wiolonczela, ja właśnie teraz zaczęłam się wysypiać. W ciąży budziłam się miliard razy, za nic się wyspać nie mogłam, wierciłam się, wszystko mi przeszkadzało. Teraz jeszcze trudno mi się przekręcać z boku na bok, ale śpię jak zabita;) I jakoś łatwiej mi rano wstać. W dzień dopada mnie kryzys, ale szybko przechodzi;)

Kurcze ale to budzenie w nocy na zmiane pampera na cycek o mein Gott az ciary przechodza w zwiazku z tym ide spac, jeszcze wysikam starsza , sprawdze zawartosc pampera u mlodszego , jak bedzie ciazył to zmiana i do 7.00 spokój

reklama
Mojemu zmieniam w nocy i rano bo inaczej przesikany....ale co sie dziwic jak tyle pije...czasem mysle ze go nie naucze nocnikowac bo przy jego zamilowaniu do wprowadzania plynow nie schodzil by z nocnika....

Dziewczyny...napisala Elajar...wroci do nas to dobra wiadomosc...mysle ze tez chce sie wytlumaczyc...ale nie tu tylko na grupie wiec wyslalam jej zaproszenie ponownie jak obiecalam... chyba troszke sie boi linczu..ale my tu przeciez nie gryziemy :-)
Wiec Elajar wracaj bi przezywamy tu druga mlodosc forum ;-) tylko pamietaj zeby to byla twoja decyzja..bo troche czuje jakbym cie zmusila tym odnalezieniem....

Do góry