Ho ho ho ... Wszystkie grzeczne dziewczynki dostały prezent ? Ja chyba byłam niegrzeczna bo nie dostałam, chyba, ze w poczet zalicze gwiazdę betlejemską jaką m mi przyniósł dzisiaj. No nic, sama sobie kupie

My mikołajkowy dzień spędziliśmy sami, rano rozlozylismy małej domek-namiot w salonie, wiec jak sie obudziła to szalała, uwielbia sie chować, wiec prezent trafiony. Pózniej sala zabaw, malowanie twarzy, szaleństwa w piłkach. Popołudnie juz na spokojnie w domku. U nas cały dzień pada deszcz, wiec nawet na spacerze nie byłyśmy. Mikołaj był wczoraj w zlobku, wrzuce pózniej na grupę pierwsza fotkę z Mikołajem.
u mnie brak czasu, praca, potem zabawa z małą, jest juz bardzo wymagająca uwagi, kredki, plasteliny, naklejki. Jak zaśnie to szybko obiad, kąpiel, często brak czasu dla siebie, ale nie narzekam, uwielbiam to moje maleństwo.
Filipia super, ze juz za chwile bedziesz miała córeczkę przy sobie, trochę Ci zazdroszczę, ja coraz częściej łapie się na tym, ze chciałabym drugie dziecko, ale jak zwykle czas nie ten, pracy mnóstwo etc. Z małą miałam ten sam problem, zawsze nie ten czas, a jednak jak zaszłam w ciąże to świat sie nie zawalił beze mnie. Moze w przyszłym roku spróbuje

Wiolo jak szkoła? Uczysz sie pilnie?
Camel a propo mebli, to ja wczoraj mówiłam do m, ze moze byśmy coś pozmieniali

tylko u nas dużo możliwości, bo styl minimalistyczny
Mam nadzieje, ze zabieg potwierdzisz i pójdzie szybko.
Kooska obys szybko znalazła mieszkanie i faceta, takiego odpowiedzialnego i gotowego by zaopiekować sie Tobą i O., randek i niejasności nie zazdroszczę, jakos nigdy za tym nie przepadałam.
Ewa jak tam u Ciebie? Elajar odezwij sie