reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
witajcie dziewczyny :)
pandora , k.a.j.a witajcie :)
ja pije non stop, ciągle mi się chce ,a za chwile siku . obłęd:no:
najbardziej mi smakuje (jesli to wogóle ma smak) woda minieralna niegazowana Żywiec:szok:
ja dziś obiadu nie gotuje. mam z wczoraj :-p
u nas dziś słonecznie , ale nie wiem jaka temp bo nie byłam jeszcze na dworzu.

Dziewczyny jak ja wam zadroszcze ,że możecie spać. ja odkąd jestem w ciązy cierpie na bezsenność.

brzuch mnie czas pobolewa ,jak dużo chodzę i też mnie to martwi. mój lekarz mówi ,że to normanlne.
zazdroszczę ,że umiecie miec ciasta. ja mam dwie lewe ręce w tej materii.

miłego

Też miałam problem ze spaniem ( w nocy, bo w ciągu dnia to mogłam non stop) , ale przeszło mi i teraz jest już nocami ok, a w dzień bez zmian ;-)

witam nowe majoweczki:)

mysiak u mnie podobnie bedzie ja wybieram dziewczynki moj M chłopaka:)

framama nie przejmuj sie ja tez mam dwie lewe ręce do pieczenia:-)

wczoraj byłam na imprezie urodzinowej i rzuciłam się na ciasto :) Ale jakbym miała sama upiec to .... :cool: wogóle to mogę cały czas jeść pieczywo, nie odrzuca mnie od bułek czy drożdżówek. Niestety już ciemne pieczywo mnie odrzuca :-(
Już bym chyba chciała powiedzieć wszystkim, bo irytuje mnie ściemnianie czemu nie piję %... na szczęście wczoraj jakoś nikt mnie pytaniami nie zamęczał ;-)
u mnie piękny dzień się zapowiada :-)

reklama
Do góry