reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

JA do końca nie wiedziałam jak chce rodzić , w końcu zdecydowałam , że chcialabym jednak cc, ale potem wyszła ta choleostaza no i w szpitalu już nic nie było pewne. W końcu ciąze rozwiązali prawie 3 tyg przed terminem , bo wyniki były nieciekawe, ale głównym powodem akcji natychmiastowa cc, było zanikające tętno płodu. NAwet nie chce myśleć , co by było jakbym po porannym ktg nie zapytała położnej, czy tętno malutka nie jest za niskie, a ona stwierdziła, że zapyta lekarza i powtorzymy popołudniem, jakby co, i ta chwila popołudniem której nie zapomne do końca życia , jak klęczy pod moim brzuchem i nie może znaleźć tętna , a pode mną uginają sie nogi i serca zaczyna walić jak oszalałe

reklama
Ja miałam zzo, buziak po wyjęciu z brzucha też był, podczas szycia mała miała badania i szczepienia, potem czekała chwile z tata aż mnie przewiozą. A że cesarke miałam ok.23 to całą noc spala ze mną przy piersi. Rano mnie spionizowali i mogłam się nią zajmować.

Ja miałam dwa... najpierw przy porodzie zzo a potem drugie wkłucie do cc(chyba pod pajęczynówkowe) bo tamto nie działało. Skutek taki,że nie mogłam się ruszać następnego dnia, bardziej mnie bolały plecy niż skurcze:no:
Jeny, dziewczyny kiedy to było, co? Aż łezka mi się w oku zakręciłą...

No, ja miałam zzo. Pani anestezjolog mnie namówiła i jestem jej za to wdzięczna, bo pierwsza odpowiedz była, że ogólne.
Mi dali na buziaka, pokazali mężowi i zabrali. Potem koło chyba 16 oddali i już został ze mną. Tylko mi położna tak pozawijała go w kołderkę, żeby mi nie spadł.

A mi w końcu podali oksy, ale skończyło się tym, że skurcze się nasiliły, a rozwarcie stanęło.

Kurcze to tylko ja wypychalam tego klocka naturalnie?

Elajar...nie smutaj...my tez czasem mamy takie dni...tylko u ciebie to uzasadnione przy takiej gromadce...
A babcie patelnia,!!!!!

Aa..leskowa gdzies ty wlasnie....Mdla tez tu natychmiast raportuj...

Ostatnia edycja:
Hehe camel nie rozwalaj mnie :D

Kurde chyba mamy nawrót kataru. Juz pobudka i nie chce zejść z rąk. Juz 3 raz odkladam. A tak mnie bolą przywodziciele po wczorajszym i dzisiejszym ze każde odlożenie ze lzami w oczach.

reklama
Do góry