reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ten piatnicy ma 2%
Oooo..i wpasnie zauwazylam ze sie przeterminowal..musze kupic nowy zapas...

ale chyba najlepiej zeby Evi sie wypowiedziala (tak nawiasem gdzie ona?)...bo ja nie jestem pewna..tylko kiedys ogladalam jakis program o produktach 0% i tam mowiono ze nie pownno sie 0% nabialu bo to tak jakbysmy wode destylowana pili...witaminy rozpuszczaja siw w tluszczu i optymalnie powinno byc 1,5-2% ale ile w tym prawdy...nie wiem..choc brzmi logicznie,,

Załączniki

• 1394525130744.jpg
    1394525130744.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 30
  • 1394525154176.jpg
    1394525154176.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
reklama
Noszzz kuurr....od 6 piluje morde mlody z dolu po*******eniec...rzadzi nimi jak chce...kurna histeryk jeden 45 min darcie mordy i piszczenie mami mami...dzięki temu ani ja ani jasko nie spi....chce na odludziu mieszksc!!!!

Współczucia.
Co to z tego dzieciaka potem wyrośnie :no:

Wy o lumpach, a ja wczoraj odebrałam młodej rybaczki. I opaski na główkę, chociaż jakoś nie lubię u dziewczynek opasek :rofl2:
No a wracając do lumpów, nigdy nie umiałam jakoś tam szukać rzeczy, dla mnie tam zawsze śmierdzi, co mnie odstrasza od kupna czegokolwiek. Jakoś tak brzydziłabym się założyć rzeczy dla dziecka stamtąd kupione.

Aneta smierdzi poprostu tym specyfikiem w ktorym piara zeby odkazic ubrania itp. i tez zalezy w jakim lumpie..wiesz sa takie z badziewiem i takie z ubraniami firmowymi, nie raz zdazaja sie nowki jeszcze z metka

A tak dziewczyny zobaczylam ze nasze bable sa w srodku, niektorzy na poczatku skoku rozwojowego...wiec moze stad to przyklejenie do nogi itp?

Ostatnia edycja:
My już za połową i jest troszkę lepiej, ale wczoraj myślałam, że mnie do Abramowic wywiozą. Ale jęczybuła dalej straszna. Wspina się na mnie bo chce cycka, pić mu się chce, a pić chce tylko z łysego kubeczka, zalewa wszystko łącznie z pieluchą. Nie wiem co na to poradzić, bo przebieram go co chwilę, a przebieranie, to też droga przez mękę.

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było bo strasznie dużo spraw urzędowych miałam ,musiałam nawet do miasta rodzinnego jechać ,zakładam działalność gospodarcza i staram się o dotacje więc musiałam odbyć rajd po urzędach .

Ja uwielbiam szperać po lumpeksach ,zawsze coś ciekawego znajdę traktuje to trochę jak formę relaksu:)

Jogurty na pewno nie light może zawierają mniej tłuszczu ale za to dużo cukrów i sztucznych dodatków ,więc zdecydowanie odradzam ,dlatego pisałam wam w diecie o 2% .

oj nie lubie spraw urzedowych...nie lubie...a chociaz zalatwilas wszystko..ja zazwyczaj mam tak ze ide i polowy nie zalatwiam bo sie okzuje ze jeszcze jakiegos papierka brakuje albo co innego

Siemanko

Ech... też lubię szmateksy... niestety jest tam ciasno i pełno bab więc z Mlodym nie da rady a dostawy głównie w tygodniu:/ Ale przypomniałyście mi sprobuje dzisiaj zajrzeć.

A ja z rana poruszylam temat żłobka. Masakra jakaś. Wojtek swego czasu był na liscie 80 a tu dziwnym trafem już 200 nosz k... dlaczego? Chyba na państwowy nie ma szans. Ciekawe jakbym M. nie wpisala yo czy by bylo lepiej?
No to rozgladam sie za prywatnym... bo jakoś teraz trzeba zapisywać i też nie lepiej z miejscami. Poza tym cena... 1300 + wyżywienie:/ kurcze żałuję że nie jestem domatorka w domu bym została i spokój... tylko ja nie chcę.

U nas super pogoda chyba jakiś mega spacer dziś nas czeka;)

Pogoda do kitu, humor do kitu. Mlody od 3:30-4:40 wrzeszczal, plakal bez przerwy (no moze kilka p o5sek bylo) - myslalam, ze oszaleje. Nie wygladalo jakby go cos bolalo, stal i sie darl! O losie. Zeby? Zimno? A moze chcial spac z nami (pod czas choroby kilka razy zabralismy go do siebie)?!

Dobra wiadomosc taka, ze dzis trening - troche sie zresetuje i ...hura ... dzis mozemy odebrac nasze "nowe" autko... kredyt na czesc przyznany... no... papa skarbonko bez dna! Choc w sumie sentyment do tej skarbonki bez dna mam...

Mowicie o jogurtach 0% i light - bleee... wszystko co tak sie nazywa, nie przechodzi mi specialnie przez gardlo. Moze za wybredna jestem.

Rosomaki, mój tak się drze jak chce do nas, ale on przyzwyczajony, bo prawie codziennie śpi u nas;)

Mnie też odrzuca od wszystkiego light;) Ale mleko łaciate 0% lubię;) Rzadko kupuję, ale czasem mnie najdzie ochota;)

reklama
Kurcze, Filipia, mozesz miec racje. Kurcze, chyba sie przyzwyczail, ze jak byl chory i w nocy sie budzil, to go do siebie zabralismy i teraz manisfestuje. Oj, to bedzie chyba ciezko przez jakis czas, aby go od nowa przestawic. tym bardziej ,ze przez te choroby wszystko sobie pozmienial, jedzenie, drzemki, caly tryb.

Do góry