reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny ,u nas pobudka była o 5 i nie było już spania aż do 8 .
U nas pogoda dziś nawet fajna nie było słońca ,ale za to nawet ciepło więc wysłałam m z mała na spacer,ja kończyłam sprzątanie w domu no i piekłam ciasteczka owsiane :).

Jak tam dziewczyny spędzacie andrzejki ? bo my z m przed tv oglądamy the voice of poland i objadamy się ciasteczkami :))) dziś dyspensa :).

Kooska - super rzeczy kupiłaś niuni :)
Filipiamama- jak tam twoje ćwiczenia ?
Mdła - to fajnie ,że się małej szkoła podoba grunt to pozytywne nastawienie dziecka ,u ciebie też musi być pięknie wrzuć jakąś fotkę .

reklama
Evi - staram się zmobilizować, do tego wyciągnęłam ostatnio hula hop, ale ciężko się zebrać, jak człowiek niewyspany;)

Dzieć zasnął. Teraz tylko czekać na przebudzenie;) Mam nadzieję, że jak najdłużej;)

Ormianka jest wątek Smakowitosci majowek. Tam Evi dodala przepis. Cos czuje ze dzis kazda z nas spędzi andrzejki przy owsianych ciachach :) lub innej dyspensie. Ja póki co sama. Moj towarzysz wieczoru wciąż siedzi w garażu. Ja nie wiem że zawsze jest robota latwa i szybka a potem tu sie śruba urwala, tam uszczelke trzeba wymienić...Ech. Mlodszy towarzysz spi, po walce. Spal dzis tylko w samochodzie po jakies 15-20 min a wrażeń bylo w huk więc po popoludniu i babci jak go zaczelam w domu rozbierać do kąpieli to wpadł mi w taką histerie że nie bardzo mogłam sobie poradzić.
Ooo Polozne się zaczynają-powspominamy :p

Edit: Niewiarygodne, że te nasze dzieciaczki były takie maluśkie

Ostatnia edycja:
Ja czekam na mezowatego.Ciasteczka w nastepna sobote na rodzinny wieczor filmowy :-D Chociaz Mloda ostatnio tak wpadla w rytm zasypiania,ze szok.Dzisiaj Malizna usnela troche pozniej niz zwykle a ta mi sie juz zaczela pokladac...Ale chyba na wspolna bajke zrobi wyjatek? :-)

Wrzuce Evi jak mi w lapki wpadna.Moze machne pare jak ladna pogoda bedzie :) Kurcze kobito przepis przeczytalam.Jest meeega.Dzieki!

Ojjj Ewcia zebys wiedziala.Niby jeszcze takie Malizny ale juz taaakie duuuze :-D Ale dla mnie naprawde nieprawdopodobne jest to ile one sie przez te pare miesiecy nauczyly...I tu nie wazne czy siedza,turlaja sie czy fikaja koziolki.Nieco ponad pol roku temu byly jeszcze takie bezradne,nie potrafily sie smiac ani wkurzyc...A teraz juz krzycza na nas albo smieja sie w glos.Codziennie odkrywaja cos nowego.To jest naprawde niesamowite,ze nie tylko mozemy to obserwowac ale mozemy w tym uczestniczyc...
Sie rozfilozofowalam.Przepraszam...:blink:

Ostatnia edycja:
mdla dobrze prawisz :) tez mi cudownie z tym, ze moge uczestniczyc w procesie dojrzewania, odkrywania i uczenia sie nowych rzeczy przez moje dziecko.
wiolonczela blog moje wypieki, jest moim ulubionym :) duuuzo inspiracji mozna znalezc i ciekawych przepisow.
niedziela minela bosko. o 12 pojechalysmy do znajomej. bylo mnostwo ludzi, pyszne gofry i kawusia :) wrocilysmy po 16, mloda zasnela, przebudzila sie na cycka i spi dalej... pewnie kiepska noc nas przez to czeka, ale ona chyba potrzebuje odespac zeby, ktore ja mecza. zobaczymy...
dodam jeszcze, ze jeden zabek na dole juz wyszedl, drugi sie przebija. strasznie ja bawi jak czasem postukam w ten zabek paznokciem lub lyzeczka :D ma ubaw z tego hehe

Ostatnia edycja:
Kooska pewnie za jakiś czas zacznę podróżować. Na razie muszę maliznę jakoś sensownie odchować :tak:

Śpiworek śliczny! I wygląda na cieplutki. C:tak:hyba muszę małej te:tak: kupić cieplejszy, bo ten, który mam wydaje mi się cieniutki...

reklama
hejka

dzis Iza zaczela mówic...zgadnijcie jakie jest jej pierwsze słowo??????!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie "BABA"....echhhh....jutro babcia bedzie przeszczesliwa jak sie dowie...........

poza tym obnizylismy poziom w łóżeczkach bo Tomek juz chcial wychodzic oczywiscie górą...........

a poza tym to nic ciekawego.....pogoda koszmarna, zwlaszcza ten wiatr......brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry