reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mdla, ale sie usmialam ;) dziekuje za poprawe humoru podczas baby bluesa ;)

polozna wpadla jak burza, obejrzala synka i wypadla. Powiedziala ze wszystko jest OK - zoltaczki brak, pepek ladnie wyglada i niedlugo powinien odpasc, bla bla bla Smieszna babka :)

reklama
Zapo - chcesz powiedzieć, że LOVI ciągnie??? :) ja tą moją medelę trzymam od Mili :p i nawet nie chce sprzedawać szajsu komuś innemu... ale jakoś zraziłam się do laktatorów i żal mi wydać kolejnej kasy na kolejne "gooow.." :)
:rofl2:

Ale to w ogóle porównania nie ma. Lovi ma większą moc, choć wg mnie jest przy tym o niebo delikatniejszy. Ja jestem zachwycona. Też ma mozliwość regulowania mocy ssania, 2 poziomy ciągnięcia do tego płytkie i głębokie.

cześć dziewczyny,

mam do was pytanko: co byście poleciły na trądzik niemowlęcy? od kilku dni Bąbelkowi pojawiły się krosteczki na policzkach i nie wiem czy mam smarować mu buźkę czymś czy mycie w Oilatum wystarczy:eek:

Aśka,
rozwalłaś mnie z tym kabelkiem:-D niezła jesteś agentka:tak:

j-ulka - jak Antek miał trądzik nasz lekarz polecał tylko Oilatum, bo twierdził, że i tak samo zniknie do miesiąca. Położna zaleciła jeszcze kąpiele "w krochmalu", ale do mnie jakoś to nie przemawiało... Pediatra miał rację - samo znikło :tak: Teraz Filip też ma trochę krostek na policzkach i nic z tym nie robię prócz kąpieli w Ollatum - no i jeszcze duuużo spacerów, bo po każdym buźka wygląda o niebo lepiej :tak:

Ha!My mamy w domu 2,starego kota i mlodego psa(w zasadzie suke).W chwilach kryzysu mawiam:a moze jeszcze swinke morska i 2 papuzki? :-)

U nas lato.Dzisiaj termometr w sloncu wskazal 38°C i nie spodobalo mi sie jego zachowanie :no: Nie mam problemu z tradzikiem tylko potowki.Mozna pomylic niby ale wyczytalam,ze tradzik wystepuje tylko na twarzy a u Malizny krosteczki pojawily sie na karku,pozniej buzia i troche dekold.I potwierdzam z cala stanowczoscia rady oloznej:kapiele w krochmalu dzialaja cuuuda! Malizna niestety jest raczej zimnolubna i nie moge sie doczekac kiedy problem z potowkami zniknie sam.Na dobre...

Wiele bym dala,powiem Wam szczerze,zeby ktos zrobil zdjecie mojego,niewatpliwie,niezmiernie inteligientnego wyrazu twarzy kiedy otworzylam tej poloznej drzwi zakryta recznikiem...:-D Albo chociaz zrobic jej zdjecie kiedy jej oczom ukazala sie moja dodatkowa suszarka pokojowa :-D Fajnie bylo.A kot byl nianka niezastapiona.

reklama
Do góry