reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Zapominajka, a pasztety warzywne? Albo pasty do chleba na bazie warzyw? Mnóstwo jest świetnych przepisów i wykonanie takiego cuda nie zajmuje dużo czasu!

Na razie odrzuciłam pasty sojowe - uczulają i groszkową - bo miała czosnek i Ptysia mleka nie chciała.
Powoli testuję co mogę, a co nie :tak:

Noelle super!

Ostatnia edycja:
reklama
Zapominajka, nie masz łatwo, oj nie masz. Wiele kobiet by się już poddało z KP, więc chylę czoła :tak:

a ja dziewczyny jem to co jadlam przedtem. nawet słodycze i dziś batonika( mam nadzieje że nie wysypie malego). no nie jadam tylko produktow wzdymających.
Pola trzymam&&&&&

Na pichcenie chwilowo brak mi czasu, ale ogarnę się.

Cytryna ja jestem bliska mówiąc szczerze.Postanowiłam wytrwać choć do 3 miesiąca. Zobaczymy...

Larcia to ssak :dry: cały dzień dokazuje, krzyczy niczym śpiewaczka operowa próbuje ssać wszystko (oprócz mojego cycka... tym to od razu pluje) i za nic nie chce dziś spać... Wiem że ma gazy i ją męczą no ale nie spała nic od 16:00 ... cały czas tyłko skłik skłik ...

A moja w ogóle nie płacze mało kiedy słyszę jej płacz. Jak piskle sobie tak kwiczy cichutko ale nie ze się wydziera ; ))) dzisiaj nie spala cały dzień takim ciągiem więc mam nadzieję ze noc będzie malinowa ;) tzn w dzień miała raz na jakiś czas drzemki 5, 10 minutowe i to wszystko. Leżała sobie spokojnie w lozeczku i patrzyła w karuzele ;)

PolaTola-juz pewnie jestes w jednopaku...a jesli jeszcze nie to trzymam kciuki

Czytam Was, ale weny na pisanie jakos brak. Jutro pakujemy sie w samochod i na weekend uciekamy do moich rodzicow na wioske....musze odpoczac od tesciowej choc kilka dni, bo inaczej nie wytrzymam i wybuchne.....
Wrocimy w sobote chyba to sie odezwe.

Cytrynko-powiedz jak wbic do swego durnego łba, ze czas zmienic zycie i schudnąć.... Najgorsze jest to, ze moj małż nie lubi warzyw i gotowanego mieska....tylko smazoneeeeeeeeeeeeeeee...i kto ma mnie wspierac?????

moja dziś od 16 je, robi wielkie kupy, płacze, pierdzi, beka, znowu je, płacze i wali kupy ... Jakieś błędne koło ... Mogła by już spać iść może?

reklama
Elajar, ze smażonym to nie problem, o ile nie jest to świnia i mięso jest BEZ panierki. Gorzrj z tym, że warzyw nie lubi. Jakie jest skłonny zjeść? Co jadacie do obiadu spośród wsrzyw?

Do góry