reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
PolaTola - hahahaha ale zieje z ciebie a jeszcze dzisiaj pisalas ze nigdy nie urodzisz. Widzisz w końcu się doczekalas !!!!!!! TrZymam &&&& oby jak najszybciej !

NO TO JESTEM REKORDZISTA RODZENIU PO TERMINIE ;) NIKT MNIE NIE PRZEBIŁ NA SUWACZKU W DNIU PORODU MIAŁAM 41 i 5 dni

Mysiak - Dariusz ładne imię ;)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny za kciuki. Widac ze dlugi weekend bo cala Warszawa stoi w korku i dopiero dojezdzamy do szpitala.
Ale mam pietra....

Zapominajka to co Ty jesz? mój tez tak wypryszczony jakby dojrzewanie przechodził , może tez odstawie ten nabiał, tylko co wtedy jesc?

Ja jem: chleb z Ramą i dżemem brzoskwiniowym na śniadanie i kolacje
A na obiad ziemniaki z kalafiorem, dziś pierogi z truskawkami zjem ( i mam nadzieję, że nie będzie wysypki), makaron z pesto z bazylii. No różnie. A w międzyczasie jabłko, banan albo inny owoc.
Najgorzej właśnie z obkładem do chleba. Bo do tej pory moje śniadanie składało się głownie z nabiału. Sery, jogurty, maślanka itp. A teraz lipton.

Ja myślę, że u Ptysi to jednak skaza, bo nie jem nabiału i jest dużo lepiej.

Myslałam, że Pepti tylko na receptę jest.

PolaTola powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!

Julka, dziewczyny pisały o tym, że gazy u dziecka to rzecz normalna, jeśli dzieciątko jest jeszcze tak małe, i wynika to z niedojrzałości układu pokarmowego, a niekoniecznie z tego, że zjadasz cebulę czy kapustę :tak:

Zgadza się, mi położna środowiskowa też tak mówiła :tak: zwracała tylko uwagę żeby nie przesadzać z żółtym serem bo jest ciężko strawny i jak przejdzie z mlekiem do brzuszka malucha to moze go troszke brzucho pobolewać.
Ja staram się jeść wszystko (były już lody, maliny, czekolada itd.) i mały tfu tfu przyjmuje wszystko :-D

Dziewczyny mam problem z kręgosłupem :-( któregoś dnia obudziłam się ze strasznym bólem w stawie biodrowym tak jakby w połączeniu kości udowej z miednicą. Jak mało chodzę to jest ok ale jak pójde dalej to masakra :szok: kuśtykam później jak babuleńka o lasce. Jak usiądę po takim chodzeniu to mam problem wstać :baffled: a jak leżę to przekręcenie się z boku na bok albo usiąście to łzy w oczach. Gadałam z położna i powiedziała żeby iść na wizyte do gin bo to na bank od kregosłupa jest i trzeba RTG zrobić... jeszcze mi brakuje żeby mi się coś przestawiło :angry:

Pochwalę się też że syn mój pierworodny mierzy dziś 57 cm i waży 4,5 kg co daje przyrost 4 cm i 1,2kg w 4 tyg !!! Jestem z niego dumna :-D no i z mojej mlecznej produkcji :-D

Zapominajka, a pasztety warzywne? Albo pasty do chleba na bazie warzyw? Mnóstwo jest świetnych przepisów i wykonanie takiego cuda nie zajmuje dużo czasu!

reklama
Jesyem!!! I zaraz uciekam kapac mala.Usg p/c ok!?wszystko xudownie!!:-) zwazyli i zmierzyli naszego bobasa i....
W 5 tyg. Przybrala 1720g i dluzsza jest o9cm!!!!!!!!!!!!
Roanie jak na jalis sterydach;-)

Do góry