reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Kolorowa a nie mówiłam !!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&

Magart walić go w łeb! No przecierz księciunio biedny nie mógł się wyszykować szybciej i wcześniej. Ja któregoś dnia też zrobiłam mini awanturę bo do cholery jasnej dziecko nie jest tylko moje... i ja też mogę sobie wyjść do sklepu bez dziecka uwiązanego do szyji :confused2:
A to że się tak spił... ja bym z tydzień się do niego nie odzywała i nie gotowała dla niego WCALE !!! Mój kiedyś tak zrobił ale wtedy byliśmy oboje wolni a teraz jak jest Misiek (i jest taki malutki) to musi wykazywać się odpowiedzialnością :wściekła/y:
Citrus też tak myśłałam że jak przyjdzie bliżej pełni to temat się rozkręci ;-)

Noelle nie nakręcaj się bo jeszcze jakieś spięcie niepotrzebne wywołasz ;-)

Kurczaki pewnie macie rację z tym karmieniem ale żeby to się tak stało z godziny na godzinę :eek: chyba muszę podjechać w przyszłym tygodniu do przychodni poradzić się co zrobić ... no bo ja go do cycka przystawiałam on ładnie pociągnął a później dopijał z butli (bo za mało jadł i takie zalecenie ze szpitala) a teraz nagla bach !!! obraza na cycusia i tylko cycuś dobry do pociumkania na żale i smutki :-(

Czy u Was też jest tak cholernie zimno i ciagle leje ?!?! u mnie pod blokiem już się studzienka zapchała ...

reklama
Kolorowa, Evi o jaaa!! Kciuki!!!! :) choć może już tulicie swoje maleństwa :)

a ja miałam nieprzespaną noc, jakieś skurczybyki co chwila, ale nieregularne i jakieś takie nie wiadomo jakie, mały też się kręcił, na razie się wszystko uspokoiło. Mój M jedzie do pracy na cały dzień, mnie zabierają rodziciele do siebie, bym nie siedziała sama; dobrze chociaż że M może być w 2h z powrotem, gdyby coś się zaczęło dziać. Spać mi się chce...

O Magart współczuję Ci , a twojemu nie zazdroszczę, gdy wróci do domu, ale ja też bym nie popuściła.

Ostatnia edycja:
Magart wspolczuje!!a mezowego bym zatlukla.chyba;-)
Alg nooo wiem...ale mnie jakies humory dopadly....nawet juz na ciaze.zrzucic nie moge;-)

Hej.

Pogoda do dupy, leje niesamowicie i zimno. Mieliśmy sporo planów weekendowych, ale niestety pogoda nam je popsuła.

Evi, Kolorowa kciuki zaciśnięte za szybkie i szczęśliwe porody.
Pełnia idzie i widać efekty, pewnie w weekend będziemy mieć minimum 3 bobasy na świecie.

Magart
oj nie dziwie Ci się, że jesteś wkurzona. Mój pępkowe robił u teściowej w ogrodzie- męski grill i też nie wrócił do domu, ale spał u niej i na szczęście wspomniał mi o tym przed wyjściem, że jak się spije to się położy u mamy i tak zrobił.

Cześc dziewczyny witam się w jednopaku z maleństwem u boku. Wczoraj wróciliśmy ze szpitala. Poród opisze w odpowiednim wątku.
Trzymam kciuki za reszte dziewczyn nierozpakowanych:)

Bry,
rozpokowanym gratuluje.
za 2-paki trzymam kciuki :)
ja mam dziś gorszy dzień. ryczę.
jest u mnie mama.
mam jakiś spadek formy psych.

z tym ropiejącym oczkiem idę do pediatry. nie mam już siły "tylko" przecierać solą fizjo bo nie pomaga

Else - u mnie dokladnie taka sama noc. Budzily mnie jakies lekkie skurcze ale bardzo nieregularne i takie leciutkie. Jedyny skutek to taki, ze jestem niewyspana i pije wlasnie kawe - pierwsza od kilku miesiecy (przez cala ciaze wypilam moze z 5 kaw)

ale licze ze te skurcze to przepowiednia porodu :)

mimo wszystko jedziemy do tesciow na weekend a wieczorem do znajomych na imprezke... Nierzemy walizke, gdyby sie jednak rozkrecilo. Ale bym chciala!!!! Dzisiaj jest moj termin z @ !!!!! :)

Framama - łączę się w bólu. Mam dziś fatalny dzień. Jestem niesamowicie śpiąca, chociaż w sumie Łucja nie dokazywała wcale, było jak zwykle. Kuba szaleje. Pogoda wstrętna, od wczoraj 8 stopni i leje.
Buuuuuuuuuuuuuuuuu:no:

reklama
Hej DZIEWCZYNY!!!

Ja tu dawno nie pisalam , bo ciagle na slodkich mamach bylam - a tam juz teraz nikogo nie ma - zostalam chyba sama:-) . Mam termin na jutro - ciagle jakies skurcze przepowiadajace - ale nic wiecej - oby mala chciala jutro wyjsc .

Do góry