reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Olej rycynowy podobno dziala.Tu w szpitalu ten koktajl,ktory podaja na wywolanie jest na bazie rycyny plus inne skladniki.Mieszaja z sokiem brzoskwiniowym i kaza pic powoli.Jest obrzydliwe.Ja rzygalam po tym jak kot i zarzygalam im pokoj do ktg :-) Ale to ostatnia symfonia w wykonaniu mojego zoladka byla wiec moge wybaczyc.Poza tym naprawde zadzialalo!I to blyskawicznie! Tyle z doswiadczen wlasnych.Gdybym miala pic w domu...no nie wiem.Nie jestem przekonana-ale ja juz po jestem.Wiec moge sobie gdybac :-)

reklama
Mdła no ja tak chciałam te dwa tygodnie przed urodzić żeby wiedzieć na czym stoję,a tak,nie mam pojęcia czy pójdę,w jakim stanie,co założę,jak umawiać fryzjera,paznokcie,masakra...u nóg zrobie hybrydę więc pójdę w tym tygodniu może,ale u rąk hybrydy nie chce,miałam włosy farbować i podcinać,ale odpuszczę sobie,tylko uczesać jakoś by się przydało.najgorsze że mój R. ma w ten sam dzień komunię syna i niestety poza miastem,więc zostaje ze wszystkim sama i jeszcze bez auta...

Zapominajka, trochę się boję, ale wiesz... W. ma doświ
adczenie z noworodkami ;) wrawdzie dawno, ale ma. Mamę mam na telefonie, dzieciatą sąsiadkę za ścianą, no i was, z wami dam radę :))))

Olej rycynowy?? Pierwsze słyszę :D To by chyba było moje pierwsze ciążowe żyganko :D
13.05 to ja mam wizytę, pani w recepcji powiedziała że 'to raczej ostatnia' a ja bym chętnie rozpakowała się przed, najbardziej to 11/05 bo to dokładnie 8 lat odkąd z mężem jesteśmy parą :p
Mężowaty do mnie że od wtorku będziemy bzykać, więc pytam czemu od wtorku, a ten że ma ałatwione 3 dni wolnego po narodzinach i nie chce żeby mu w weekend wypadło haha
6/05 to fajna data ;) eklerke puszczamy przodem a potem gęsiego :D

DZIEŃ DOBRY

Rysia, zapo, Sembo - dziękuje wam za pamięć ;)

Jutro masaż szyjki mnie czeka więc mam nadzieję ze coś ruszy w końcu !!!!!!!! Jeśli nie to pójdzie to 15 Maja do szpitala na 100 % wywołanie porodu przez oxy. Kurde wydaje mi się ze jednak 15 to już taka odległa data będę wtedy w 43 tyg :///// ehhhh boję się ze urodze wieloryba, drugie dziecko rodzi się większe zazwyczaj i na bank będzie ważyła koło 4,5 ;(((

Wszystkie byśmy już chciały mieć to za sobą ale musimy jeszcze trochę poczekać i na każda z nas przyjdzie odpowiedna kolej ;)

Mnie nawet po wczorajszym seksie nie poscilo, a było SUPER dzisiaj jestem taaaka szczęśliwa i chce mi się śpiewać jak skowronek hehe co dobry sex może z człowiekiem zrobić xD

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny:-)

cytrynko, ale masz fajnie że już dziś wychodzisz:tak: trzymam kciuki żeby piesowaty nie był za bardzo zazdrosny i żeby Mateusz nie zasikał wszystkiego w domku:-p

ja dziś odwiedziłam laboratorium, zrobić ostatnie (mam nadzieje !) badania : WR, HBS Ag, APTT i INR

a mi to już wszystko jedno kiedy urodzę, mam nadzieje że w 38tc;-), ale wiecie co, mój mąż to już nie może wytrzymać i już mi każe rodzić:confused: bo nie może sie doczekać, żeby wycałować bąbla.. nie wiem co mu odbiło:happy2:

kolorowa,
a czy to wapno na alergię to nie spowoduje zwapnienia pępowiny?

ja już po wizycie - opis w odp wątku:)

dziś będzie pierwszy sex od chyba początku lutego - 6.02 wylądowaliśmy na IP z plamieniami, dzień po seksie. Od tej pory S się tak zblokował że lipa była! a raczej - nic nie było!

dziś jak dostał oficjalną zgodę to się chyba przełamie (ponoć się wieczoru doczekać nie może:p)

Jak mu się zapomni to go sama przełamię - a co!!! :D piszecie że może nie być za fajnie, cóż no - nie nastawiam się więc na sex stulecia, niech po prostu jakiś będzie:p

Citrus - fajnie że wychodzicie, powodzenia!!! :) w końcu Cytryniątko pośpi w limonkowym łożu:)

Eklerka - kciuki coby się zaczęło w końcu i żebyś nie musiała do tego 15go czekać!!!

noirel - w sumie chyba racja z tym rodzeniem po terminie w Twoim przypadku....

Hahahahah, jaki ja mam ubaw z tych waszych seksowych planów :D Grunt to spontaniczny seks... Taaaa... Ja się aż boję, bo po tym szyciu krocza boli jak cholera, siedzieć nie mogę normalnie, więc sobie zrobię improwizowane koło poporodowe ze zwiniętego koca :)

Kurna, wstydzę się zapytać dokładnie o to mleko do dokarmiania, w sensie jak się nazywa, bo istnieje szansa, że to nie Bebilon a Nan Pro 1, a chcę kupić puszkę żeby dolarmiać, póki faktycznie się ta laktacja nie rozkręci...

reklama
cytryna, ty pytaj i się ie krępuj!!! z cała pewnością nie ty pierwsza będziesz pytała:tak:

Do góry