reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

u mnie dzis chyba 15 st, i raz słońce raz chmurka, i wieję dość mocno, ale spacer 1,5h zaliczony :) na obiad łosoś, chyba pieczony ale nie wiem z czym...... muszę do sklepu podskoczyć jeszcze...
Młoda dziś raczej cicho siedzi, mało co się rusza... ale Młody też tak miał, że potrafił 3 dni prawie wcale a 4 dnia dawał czadu..

reklama
fiolkowa- podziel sie sloncem i cieplem, u mnie 11 stopni pochmurno i wieje... fajnie bedzie porownac jak np. nasze starsze dzieci sie poloza przy tych malenstwach :)

Framama- hehe dobre z tym sprzataniem, moja tez mam mi 1 maja wysprzatac ale ja nie bede zadnych wczsniejszych porzadkow robila ;)

co do magnezu lekarz mowil ze po 37 tygodniu moge odstawic ale moge tez dalej mniejsza dawke brac...

ja tez mam jedne buty -zwykle adidasy- w ktore sie mieszcze i narazie tak zostanie nie kupuje nic, dopiero jak opuchlizna po cc zejdzie

ja poprałam dzieciowe,trochę z używańca,trochę od koleżanki,poprasuję i pewnie znowu przejrzę szpitalną torbę,może co zamienię z tych już spakowanych.mało mam tych ciuszków,albo mi się wydaję,bo nadal mam w zamkniętym pojemniku i nie mogę sobie posegregować i poukładać póki remont się nie skończy i kurz nie zniknie:eek:

P1050083.jpgNia-to wlasnie tak dla porownania moje blizniaki z Ania 2latka
P1050091.jpgIzunia
P1050093.jpgTomuś

Załączniki

• P1050083.jpg
    P1050083.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 82
  • P1050091.jpg
    P1050091.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 74
  • P1050093.jpg
    P1050093.jpg